Moderátor: Toman
boloyeung píše:ještě umět tak anglicky abych jsi to přečetl
boloyeung píše:v jednom životopise jsem u něho to četl,a vytrenovat se doma da-je to muj nazor,nebudu to dál tu hadku tu rozvádět
boloyeung píše:Fighter99-To je na mě?
boloyeung píše:v jednom životopise jsem u něho to četl,a vytrenovat se doma da-je to muj nazor,nebudu to dál tu hadku tu rozvádět
luen píše:boloyeung píše:v jednom životopise jsem u něho to četl,a vytrenovat se doma da-je to muj nazor,nebudu to dál tu hadku tu rozvádět
Bolo tak ja ti to napisu tak, abys to pochopil! Sam doma muzes akorat tak onanovat!!! Rozhodne se nic nenaucis
Jak by vypadalo ucit se doma sam matematiku, fyziku, chemii ... Za chvili by tady akorat byl narod dementu, kteri se sami a doma uci
Hodne stesti v samouce, protoze az na ulici narazis na nekoho, kdo se nekde seriozne uci, tak ho budes potrebovat! A hlavne u sebe nos fotku, at te pak podle ni daji zase dokupy. Nebo uz doma zacni sam trenovat lecbu zlomenin, siti ran ...
Jinak doma nikdo normalni netrenuje, doma muzes opakovat ... atd ... ale nemuzes se doma sam ucit!!! Leda, ze bys vymyslel dalsi genialni styl, ale takovejch "geniu" uz je plnej svet
boloyeung píše:proč to píšeš mě??? ja doma netrenuju
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník