RUNAR píše:...Tohle já neumim, furt se tvářim jako když jde o život.
Jo, ti karatisté...

Moderátor: Toman
ukropcany píše:Poriadne sa pred zápasom spotiť, žiadne RedBully, kofeíny a podobné sračky. No a v zápase si nemyslieť, že ho zostrelíš, žiadne nerváky, pekne v pohode za každú ranu vrátiť dve, poriadny kryt, ruky hore a bude to...
anomarox píše:Zdarec ve spolekTak lámání chleba se blíží, po nějaké te době trénování jsem se rozhodl jít do fightu, takže 10. 5 si jdu zabouchat do VM. Kickbox orientál, -71kg. Jsem na sebe zvědav a doufám, že si to pořádně užiju.. Jsem trošku nervózní, ale říkám si,....nic co by se nedalo rozdýchat..tak kdyby měl pro mě někdo nějakou radu, jak se hodit do pohody.., přivítám..zatim čau a dám vědět
mirsv píše:ukropcany píše:Poriadne sa pred zápasom spotiť, žiadne RedBully, kofeíny a podobné sračky. No a v zápase si nemyslieť, že ho zostrelíš, žiadne nerváky, pekne v pohode za každú ranu vrátiť dve, poriadny kryt, ruky hore a bude to...
Ty máš s energiťákama špatný zkušenosti???
anomarox píše:Dík za rady, no k tem energy drinkům...vážení je už ráno kolem 8..ale já se k zápasu dostanu nejdřív tak kolem 14 az 15h, takze myslim ze jeden redbull dopoledne nic nezkazi.., uz jen pro ten placebo efekt
RUNAR píše:Jenom nevim co všichni maj s těma redbullama, je to vyhazování peněz.
Z mých zkušeností jediná látka co tam účinkuje tak že to poznáš je kofein.
Když si uděláš doma do termosky kafe s mlíkem tak výrazně ušetříš a máš to zdravější bez různejch přísad a umělejch cukrů atd.
A hlavně kofein překyseluje žaludek což má na žaludek špatný vliv, když si dáte do kafe dostatek mlíka tak to mlíko zneutralizuje kyseliny v žaludku a je to mnohem lepší než jenom kofein jako v redbullu.
Takže kafe s mlíkem levnější a kvalitnější a zdravější.
luen píše:
Mliko a cukr srazeji ucinky kofeinu
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků