luen píše:Peter72 píše:Luen:
Jo mel to byt urednik Smějící , ktery tam mel dohledovou sluzbu (bych si predstavoval paprdu s tuzkou a blokem)... divny ze na na strankach Ministerstva obrany ani zminka, pritom tam resi kdejakou hovadinu Mrkající A neni to v zaznamech zadne nasi TV ...
Luen:
Tohle me vzdy "pobavi":
Citace:
Po napadení musel v sebeobraně přistoupit i ke smrtícím úderům.
A nebo tohle:
Citace:
Při správném použití jsou vůči lidskému tělu natolik devastační, že i při okamžitém lékařském zásahu je možnost přežití velice nízká.
Pohadky vzdy kocni slovy ... "a jestli nezemreli, tak ziji dodnes" ...
Proc tolik zasti priteli z detstvi? Proc mas vzdy snahu vyjadrit se k necemu o cem vis prd pak to obratit a zesmesnovat? Sam bys tolik odvahy nemel protoze si funker. Jakze dlouho delas kungfu ze nevis jak lze holyma rukama zabit? Ja ti rikam uplne snadno a nejsou to zadne carymary. Narozdil od tebe ano primo od tebe vim jak umim zabit cloveka holyma rukama protoze sem to musel uz nekolikrat pouzit ve valce. Ty valku neznas. Mozna jen z TV. Taky jsem uz musel nekolik lidi zastrelit a videl jsem tolik mrtvych ze se nekdy hruzou budim. Ale to je o necem jinem ne o tomto threadu. Nauc se respektovat! Zatim vse co jsem od tebe cetl na tomto webu je babbling. Divim se ze ti tady jeste nekdo veri a bere tve nazory vazne.
Je videt, ze jsi z toho nejak vykolejenej ... ja se nesmeju jemu ... s nejvetsi pravdepodobnosti, to ani nerekl, ale napsali to novinari. Vim dost mozna lepe nez ty co je, nebo co neni mozne, ale nikdy bych to takhle smesne neformuloval. Copak jsou nejake techniky, ktere neslouzi k tomu abys souperi ublizil??? Jsou jako nejake techniky, ktere maji soupere rozesmat??? (kdyz tedy pominu saskarny nekterych lidi, kteri ale nedelaji BU/BS) ... Proste do nekoho tloukl obuchem az ho asi zabil ... ale to proste neni smrtelnou technikou, nybrz smrtelnou davkou ... Jinak jsem ti uz psal, ze se my dva nemame o cem bavit

Prijed za mnou a muzeme si o tom popovidat

Hrozne se tesim jak me budes face to face poucovat

Jako úplně nestranný pozorovatel, který ví o tom případu jen to co se objevilo v tisku, ale musím souhlasit s Peter72 alespoň v tom, že častokrát vše zesměšnuješ, i tehdy když si to dovolí málokdo, neboť nemá zkušenosti. Já když nemám s něčím osobní zkušenost, tak nehodnotím! Zajímalo by mne, jestli jsi někdy někoho zabil rukama (obušek)? Jednoduchá otázka. Protože jestli ne, ať jsi mistr Kung-fu , kung-pao nebo jen jíž čínské polívky, nemůžeš o účinku, způsobu, názvosloví bojových technik ostatních polemizovat. Pokud už jsi zabil, omlouvám se za předešlé věty a přeji krásné sny
a ještě mě napadá..cituji " opak jsou nejake techniky, ktere neslouzi k tomu abys souperi ublizil??? Jsou jako nejake techniky, ktere maji soupere rozesmat???" Diskuzi vedeš slizky jako politik, protože stejně tak by se tě někdo mohl zeptat, zdali-li se dá úderem pěsti do obličeje zabít tak snadno, jako např. zhmožděním (vytržením ohryzku (krk..nevím jak přesně se mu říká:-)..na vlastní oči jsem viděl obyčejnou rvačku dvou patnactiletých kokotů, co si dávali po papuli pěstma, ale sanitka musela přijet, protože jeden tomu druhému drápal po ohryzku (nějak mu ho zhmoždil. jemu otekl a borec přestal dýchat! Dokážu si představit ješte horší variantu.. a tady třeba vidím rozdíl mezi běžnou technikou jako je bomba do hlavy a ..tím co jsem psal výše!