Harutomo_Yasumizu píše:běžnej útočník má celkem jen 4 končetiny kterejma na tebe útočí
Můj problém je v tom, že mám jen 4 končetiny, kterými se bráním, což mi většinou nestačí

Harutomo_Yasumizu píše:běžnej útočník má celkem jen 4 končetiny kterejma na tebe útočí
Jendis píše:ukropcany píše:
4jendis - áno, zm je môj obľúbenecon je na tej mojej kôpke... ©koda, že už sem chodí len čítať, celkom mi občas chýba tá duševna ekvilibristika s ním... ale čo, on nech si robí hopsasa a stažuje sa na Láďu a do chlapov sa nemontuje...
Já vím....ale přitom už to,kdyby dojel....kdyby takovej člověk dojel......to bych čučel jako tele.Ale je to,jak píšeš....
4Cudles-- Hele...nechvátej...není kam spěchat....cvičíš chviličku,trenér možná chce,aby sis některé základy zažil a potom Tě do sparringu pustí....
![]()
4RBR- Trochu jsi mne zklamal.....já toho v poslední době taky moc nenacvičil,ale třeba na setkání se zbraněma jsem si ověřil,že tam "něco" pořád je a myslím,že ostudu jsem si neudělal. Tebe jsem bral jako karaťáka z té "staré" školy......a teď jsem z Tvých příspěvků trošku vykulenej.....![]()
RUNAR píše:Ukrop:
Je to těžký téma![]()
, prostě údery v Karate jsou trénovaný bez rukavic je to jiný musel bys to znát.
V rukavicích jsou ruce větší a navíc soupeř se rukavicema částečně kreje takže spousta věcí neprojde, takhle se Karate vůbec netrénuje ale boxeři jsou v těhle podmínkách jako doma.
Nemyslel jsem že Karate je sebeobrana takže karatisti neútočej tak to není...... spousta obranných postupů je založenejch právě na útoku.
Tohle by bylo na dlouhou diskuzi, kde bych furt vytahoval věci z Karate co sám neumim
RUNAR píše:
A úchopy jsou v Karate velmi častý a používaný což je další nevýhoda.
Jendis píše:RUNAR píše:
A úchopy jsou v Karate velmi častý a používaný což je další nevýhoda.
Tak si neber bambule a jeď tak,jak jsi zvyklej...nechť jde opravdu o crossstale sparring.....myslím,že Ucropovi to vadit nebude.A jestli bude i "podlaha",tak můžeš ze strikingu plynule přejít do grapplingu....
scout píše:runar ..player...kluci...![]()
druss píše: ... protoze trenuji s rukavicemi a pest neni zvykla drive pest v karate musela prostrelit samurajovu zbroj a proto tak byla trenovana ale pochybuju ze ted nekdo busi do stromu aby melpest jako sutr
to je jediny rozdil tesim se na reakce nekdy je to tu sranda
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků