Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod graver » pát 06. čer, 2008 15:32

Harutomo_Yasumizu píše:běžnej útočník má celkem jen 4 končetiny kterejma na tebe útočí

Můj problém je v tom, že mám jen 4 končetiny, kterými se bráním, což mi většinou nestačí :cry:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » pát 06. čer, 2008 17:14

Jendis píše:
ukropcany píše:

4jendis - áno, zm je môj obľúbenec :twisted: on je na tej mojej kôpke... ©koda, že už sem chodí len čítať, celkom mi občas chýba tá duševna ekvilibristika s ním... ale čo, on nech si robí hopsasa a stažuje sa na Láďu a do chlapov sa nemontuje... :twisted:

Já vím....ale přitom už to,kdyby dojel....kdyby takovej člověk dojel......to bych čučel jako tele.Ale je to,jak píšeš....

4Cudles-- Hele...nechvátej...není kam spěchat....cvičíš chviličku,trenér možná chce,aby sis některé základy zažil a potom Tě do sparringu pustí....
:wink:

4RBR- Trochu jsi mne zklamal.....já toho v poslední době taky moc nenacvičil,ale třeba na setkání se zbraněma jsem si ověřil,že tam "něco" pořád je a myslím,že ostudu jsem si neudělal. Tebe jsem bral jako karaťáka z té "staré" školy......a teď jsem z Tvých příspěvků trošku vykulenej..... 8O :?

To jsem si taky rikal, ze mozna moc specham,ale stejne to vidim trosku jinak...7 let uz trenuji aikido a uz celkem delsi dobu jezdime na lapy, pytel...trener na allkampfu kterej me cvici porad, az na vyjimku dvou treninku, mi de facto ten sparring sam nabidl,a ja to bral zatim jen na vyzkouseni, ne ze s nimi hned zacnu pravidelne sparrovat...hlavni trener me videl cvicit jen parkrat,ale jejich zakladni techniky...stejne to nechapu proc nepovolil...ale asi mi nezbyde nic jineho nez a) pokracovat jako ted posledni dobou,cili treninky petkrat tydne-aikido,allkampf, a nebo za b) od zari vypadnout jinam, kde se k tomu sparringu dostanu rychleji(myslim neco plnokontaktniho)...
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 06. čer, 2008 18:31

Ukrop:

Je to těžký téma 8) :lol: , prostě údery v Karate jsou trénovaný bez rukavic je to jiný musel bys to znát.
V rukavicích jsou ruce větší a navíc soupeř se rukavicema částečně kreje takže spousta věcí neprojde, takhle se Karate vůbec netrénuje ale boxeři jsou v těhle podmínkách jako doma 8) .
Nemyslel jsem že Karate je sebeobrana takže karatisti neútočej tak to není...... spousta obranných postupů je založenejch právě na útoku.

Tohle by bylo na dlouhou diskuzi, kde bych furt vytahoval věci z Karate co sám neumim :lol:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 06. čer, 2008 18:49

Neřikam že to nebude fungovat ale že je to nevýhoda to je rozdíl :idea:

Jinak tady už se názorově neshodujem, řekl bych že trefit holýma rukama proti soupeřovi s holýma rukama je jiný než když maj oba rukavice který částečně sloužej jako lapy na údery.

Částečně proto že se za ně nikdo neschová úplně a řachy jdou i přes kryt rukavicema to beru, ale takový zas nejdou dávat furt protože dojde béňo :lol: .
Proto taky píšu že je to jen výhoda pro boxera.

A úchopy jsou v Karate velmi častý a používaný což je další nevýhoda.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pát 06. čer, 2008 18:56

RUNAR píše:Ukrop:

Je to těžký téma 8) :lol: , prostě údery v Karate jsou trénovaný bez rukavic je to jiný musel bys to znát.
V rukavicích jsou ruce větší a navíc soupeř se rukavicema částečně kreje takže spousta věcí neprojde, takhle se Karate vůbec netrénuje ale boxeři jsou v těhle podmínkách jako doma 8) .
Nemyslel jsem že Karate je sebeobrana takže karatisti neútočej tak to není...... spousta obranných postupů je založenejch právě na útoku.

Tohle by bylo na dlouhou diskuzi, kde bych furt vytahoval věci z Karate co sám neumim :lol:

Mno, ja to vidim tak, ze cela obrana v rukavicich je prave zalozena na tech rukavicich, takze ne ze se castecne rukavicema kreje, ale ono se kreje hlavne rukavicema.Ale to ne ze bych o tom chtel diskutovat s tebou, myslim, ze jsme na stejne vlne:))
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 06. čer, 2008 18:57

RUNAR píše:

Tak si neber bambule a jeď tak,jak jsi zvyklej...nechť jde opravdu o crossstale sparring.....myslím,že Ucropovi to vadit nebude.A jestli bude i "podlaha",tak můžeš ze strikingu plynule přejít do grapplingu....
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 06. čer, 2008 19:09

Jendis píše:
RUNAR píše:

Tak si neber bambule a jeď tak,jak jsi zvyklej...nechť jde opravdu o crossstale sparring.....myslím,že Ucropovi to vadit nebude.A jestli bude i "podlaha",tak můžeš ze strikingu plynule přejít do grapplingu....

Tím jsem nemyslel grappling na zemi, no a úplně bez rukavic nebo v grappligovkách je to špatný kvůli očím.

Hele kluci, prostě sem tady chtěl tak jako říct že pojedu v boxerských rukavicích že je to pro mě nevýhoda a tím pádem jsem mnohem větší borec, je tak náročný tohle pochopit :?: :roll:
:lol: :lol:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 06. čer, 2008 20:09

V těch rukavicích je to rozumný pokud jde o sparring, nějaká vážně míněná výzva je něco jinýho ale to tady neřešíme.

No jinak všechny jsem už naštval celkem výživně :lol:

Ať Vol.3 dopadne jakkoliv stejně sem budu furt psát ty samý trapárny :idea: 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod druss » pát 06. čer, 2008 20:21

hele lidi vy se mi tady fakt libit e jde mezi vama videt kamardstvi ipres rozdilnost stylu a to je super protoze podle me jsou styly boj umeni jako kdyz se nekoho zeptate co je lepsi fotbyl nebo volejbal ????
oboje se hraje v parte s micem ale provedeni je jine dulezite je ze to cloveka bavi :-) a ma z toho radost

jinak rukavicim ke karate

i v ultimatech jde videt ze kdyz rukavice nemaji tak moc pestma nebouchaji :-) protoze trenuji s rukavicemi a pest neni zvykla drive pest v karate musela prostrelit samurajovu zbroj a proto tak byla trenovana ale pochybuju ze ted nekdo busi do stromu aby melpest jako sutr :-)

to je jediny rozdil tesim se na reakce nekdy je to tu sranda :-)
druss
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod scout » pát 06. čer, 2008 20:26

runar ..player...kluci... :wink: ..je fakt ze kdyz na konci treninku jedete 2-3 sparing tak jste za ty rukavice vdecny....ale sparoval jsem s kamaradama co delali karate nebo korejsky veci norm. bez problemu jen jsem jim zachytaval a odplacaval holou dlani ( nebo jak to kurva napsat :lol: :lol: ) ...vemte si ze rukavice jsou nekdy z 19 stol. ?? ...do ty doby se pestni zapas jel normalne treba skozenejma reminkama vobtacejici pest nebo na holo....a fungovalo to ... :idea:
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » pát 06. čer, 2008 20:26

:?: ....
Naposledy upravil scout dne pát 06. čer, 2008 20:30, celkově upraveno 1
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 06. čer, 2008 20:27

druss píše:jde mezi vama videt kamardstvi

však jsme.... :wink: vždyť je to jen přátelské špičkování......a stejně je to naživo..... :wink: :!:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod druss » pát 06. čer, 2008 20:30

takze to nekonci KO ??? :-) hele a jde se pak na pivo ??? :-)
druss
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 06. čer, 2008 21:16

scout píše:runar ..player...kluci... :wink:

Bych ale zase řekl že ty zápasy starejch rohovníků vypadali jinak, když neměli rukavice ale hlavně:

Otázka rukavic se tady řešila už hodněkrát a nebyla to taky diskuze v rukavičkách 8) :lol: :)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod druss » pát 06. čer, 2008 21:22

tak to kazdopadne ale myslimze tilidimeli jiny tip motivace a ze byli jinde dnesni lidi púremysli vic do budoucna co se zraneni a sport kariery tyce
druss
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Skateordie » pát 06. čer, 2008 21:33

Chalani nechapem preco si to proste nedate v grabblinovych rukaviciach a v helme a vsetko by sa vyjasnilo :? Ja si tak obcas davam s kamosmi a je to dost rozdiel, len to chce kludnu hlavu a neist v nich ako blazon.
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 06. čer, 2008 21:54

Ale my jedem s Ukropem normálně v boxerkách a neděláme z toho žádný velký závěry ohledně účinnosti stylů :lol:

S těma grapplingama to může bejt nebezpečný na oči atd.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » pát 06. čer, 2008 22:01

Ukropcany: Nevím zda-li jsem tě dobře pochopil,ale-vím že lapy a pytel nemají se sparringrem nic společné,až na to,že na nich trénuješ bomby a trochu techniku. To vím. ale psal jsem že jsem dvakrrát jeli nšěco jako sparring na tom allkampfu, bez rukavic,lehkej kontakt,na hlavu jenom pohlavky a facky,mohly se i kopy, a volne prechazet na zem..jel jsem to s nimi..s nekterymi jsem si poradil,s jinymi ne...ale hlavne co chci rict je,ze jsem pak jel s trenerem pod kterym tam trenuju stale,a ten me vidi porad jak cvicim,a de facto mi ty sparringy sam navrhl kdyz jsem o ne projevil zajem..naopak hlavni trener ktery me videl jen parkrat,a to jeste pri zakladnich technikach, to nepovolil..proto nechapu...ale zkusim se zeptat...

A pokud jsi to myslel tak, že z důvodu nějaké bezpečnosti, že bych tam mohl dostat poradne na budku? - Zaprvé pokud maji na zavodech lightcontact,tak snad budou i takove sparringy,takze snad by me tam nikdo brutalne nesejmul...a i kdyby tak co? S tim pocitam (sparrujou tam i uspesny zavodnici,zkuseny),navic jsem o to projevil zajem,jeden z treneru me de facto navrhl, a ja soiuhlasil,s tim ze aspon na zkousku..i kdybych tam mel dostat na budku nebo byt za debila tak co? co jim to udela? Ja si myslim ze prave ze jim absolutne nic,mozna tak mne,ale s tim prece do toho jdu..
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pucmaz » sob 07. čer, 2008 0:51

.
Naposledy upravil pucmaz dne ned 22. úno, 2015 20:28, celkově upraveno 1
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » sob 07. čer, 2008 4:46

druss píše: ... protoze trenuji s rukavicemi a pest neni zvykla drive pest v karate musela prostrelit samurajovu zbroj a proto tak byla trenovana ale pochybuju ze ted nekdo busi do stromu aby melpest jako sutr :-)

to je jediny rozdil tesim se na reakce nekdy je to tu sranda :-)

:lol: jj take jsem to videl v par filmech ... nutno dodat, ze treba v cine roste strom, neco jako korek a do nej se da mlatit a litaji z nej kusy dreva, neb je mekej jak polstar ... osobne bych chtel videt toho frajera co busi do stromu (treba dub) a jak se pak napr. podepisuje :lol: :lol: :lol: :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé