Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod Jendis » ned 08. čer, 2008 17:29

player píše:Jendis : dorazim, otazkou vsak zustava, co potom:D

Tak to se uvidí,ne?! :wink: :lol:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 08. čer, 2008 21:12

player píše: dorazim, otazkou vsak zustava, co potom:D

Hele chceš tady zas všechny naštvat?:)
Jaká zase otázka, prostě jdeš s náma potom na afterparty a ty tvoje modelky vem klíďo taky, na srazu budou dělat ringový hostesky to už nějak zkoordinujem ne? 8) :lol:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » ned 08. čer, 2008 21:51

Runar : to mas dojem, ze mam schopnost nastvavat lidi AZ tim, ze nejdu chlastat? :D :D
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Qilin » ned 08. čer, 2008 22:59

TongPo píše: Tak to já jsem extra proti... :evil: Setkání bu.cz jsou založena na aktivní účasti :!: Kdyby to tak nebylo, bude na setkání jezdit spousta machýrků jen očumovat, všechno si natočí a nafotí a pak budou "chytře" a "odborně" komentovat výkony aktivních účastníků, vyprávět pohádky o tom, jak by to oni udělali lépe - a přitom by v reálu nepředvedli ani zlomek z toho, co oni aktivní účastníci... :? A já osobně nestojím o nějakou "popularitu" ve smyslu, že si někdo fotky s mým ksichtem vylepí někam na net. :evil: Aktivní účastníci si pochopitelně natočí a nafotí co chtějí, případnou medializaci si vzájemně dohodnou. Jinak dost dobře nechápu, co ti brání v tom, aby sis zlehka zkusila zaspárovat pouze s některou ze zúčastněných holek... Jestli děláš nějaké bojové umění a bojíš se cvičně bojovat, pak je asi něco špatně... :?

To je v poho, díky za názor, budu ho respektovat... Asi takhle po netu nema smysl vysvetlovat, ze mam do machyrka dost daleko, stejne tak do komentaru "jak bych to udelala lepe" (mmch velice zabavna predstava :lol: ), ale vice mene chapu tvuj postoj...

Spis me napadlo, ze by se tam hodil event. fotograf, ktery by mohl setkani BU zaznamenat... pokud se nehodi... taky dobry...

ad sparovani... no tak muzu si nechat dat od Xiexie pomuchlat fasadu, asi by to bylo zajimavy pro vsechny jen ti nevim, jestli i pro me... jelikoz jsem v tomto smeru takrikajic nepolibena... A jestli te to uklidni, urcite je nekde neco patne... doufam, ze se to casem zlepsi...
Qilin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Qilin » ned 08. čer, 2008 23:05

[quote="xiexie
2Qilin -Neboj, z TongPa si nic nedělej, na soustřeďku secvičíme boj v bahně, aby se neřeklo a možná, že to jako ukázka bude stačit. A jak říka Runar, jsi přeci s semnou kámoška, na tebe "nohu" dělat nebudu :wink:[/quote]

secvicime :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Qilin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod toddb » pon 09. čer, 2008 0:20

Tak hlavne vyreste termin nejak a kdyz budu v CR a budu uz trochu zaklimatizovanej tak rad prijdu. Protoze v soucasnosti netrenuju kvuli praci co ted delam, tak budu spis vhodnejsi adept na pozdejsi afterparty, ale tam zase verim, ze ledaskoho trumfnu. :lol:
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » pon 09. čer, 2008 7:56

No vidim, ze na stretnuti potecie krv :twisted:, co je v kazdom pripade lepsie ako velke reci :roll:
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 09. čer, 2008 8:22

Nakonec se tam totiž nejvíce zrakví dvojice do kterých by to nikdo neřekl. 8)
Jinak ať sparing Ukropa s Playerem dopadne jakkoliv tak se nic nezmění a oba si tu budou za pár dní zase hubovat. :) :P
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pon 09. čer, 2008 8:22

ukropcany píše:®iadna kaša sa neje taká horúca... :wink:

To mas pravdu, Ucrope, ale obcas to vypada, ze nekteri by si potrebovali spalit jazyk :wink: :)
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pon 09. čer, 2008 8:42

Qilin píše:To je v poho, díky za názor, budu ho respektovat... Asi takhle po netu nema smysl vysvetlovat, ze mam do machyrka dost daleko, stejne tak do komentaru "jak bych to udelala lepe" (mmch velice zabavna predstava :lol: ), ale vice mene chapu tvuj postoj...

Spis me napadlo, ze by se tam hodil event. fotograf, ktery by mohl setkani BU zaznamenat... pokud se nehodi... taky dobry...

ad sparovani... no tak muzu si nechat dat od Xiexie pomuchlat fasadu, asi by to bylo zajimavy pro vsechny jen ti nevim, jestli i pro me... jelikoz jsem v tomto smeru takrikajic nepolibena... A jestli te to uklidni, urcite je nekde neco patne... doufam, ze se to casem zlepsi...

V pohodě... :lol: Přijeď, "odbouchej" si nějakou secvičenou wrestlingovou show s Xiexie (nejlépe v nějakých sexy oblečcích :P ) a pak si vyfoť co chceš... :wink:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 09. čer, 2008 9:02

Furt se mi zdá špatný že tu do tý organizace kecaj nekompetentní lidi :x :P , jediný kdo do toho maj co mluvit jsou účastníci s největším počtem účastí na setkáních, jmenovitě:
Dong-wu, Panda, Ukrop, Player no a taky já…….. byli jsme totiž na všech setkáních a máme tudíž oprávnění jako starý páky do toho mluvit.
:) 8)

To neni žádný elitářství nebo jiná hovadina ale pořádek musí být :)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pon 09. čer, 2008 9:10

Jinak koukám, že to tu opět ožilo... :lol: Souboj Ucrop vs Ranař, případně Tong Po vs Ranař už není hlavním tématem, teď je "tahákem večera" duel Ucrop vs player (jak překvapivé! :twisted: ). Jelikož předpokládám, že Ucrop v případě playera letos už nevydrží a po vítězném brutálním sparringu provede tajný thaiský válečnický rituál Boang pra maghad (jehož součástí je mimo jiné pojídání syrového srdce poraženého protivníka), tak nebude mít moc času a o Ranaře se tudíž rád "postarám" já sám... :twisted: Pevně věřím v dobrou úroveň pražských zdravotníků, aby se jim rychle podařilo obnovit Ranařovo životní funkce a on mohl s náma vyrazit do hospody... Obrázek
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 09. čer, 2008 9:16

TongPo: Chtěl si to sám, podle plánu jedu první sparring večera s Ukropem potom půjdu tak na 4 pivka a pak rozbiju tebe. :x :P
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pon 09. čer, 2008 9:46

RBR píše:
Gino píše:1/ pokud nekdo umi dat rachu bez rukavice, da rachu i v rukavici - kde je problem?

Zkusím tady popsat jednu nianci v technice tsuki, kterou v bambulích neuděláš. Pokusím se ti to vysvětlit na příkladu. Zkus vyvrtat díru dřeva nožem. Bude tě to stát hodně síly, ale nakonec se to podaří. Potom to samé zkus s vrtákem. Výsledek bude stejný, ale s použitím podstatně méně síly. Teď si představ, že použiješ stejnou sílu jako u nože s vrtákem.
Ale pořád platí základní poučka. Mužeš svým tsuki zabíjet slony, ale pokud jej neumíš použít v pravý čass tak je ti to k ničemu.
Má to jen jeden problém naučit se ten princip správně provést.

Promiň, ale tohle je pro mě zase ono "píchání klacíkem do hov*a"... :? Někteří z vás karatistů často žijete v bláhové představě, že se vám podaří aktivně bojujícího soupeře, který se samozřejmě hýbe, trefovat s centimetrovou přesností a že ho "vyřešíte" jediným úderem... :roll: Řešíš "ideální" polohu ruky při úderu až do největších detailů, ale nemáš vyzkoušeno / netrénuješ to, aby ses vůbec do toho pohybujícího se soupeře nějak trefil! S oním "ideálním" provedením úderu s dokonalým zvládnutím vzdálenosti a dotočením ruky můžeš zmlátit tak akorát makiwaru, která se nebrání a je pořád na stejným místě. Sám jsem na vlastní oči viděl totální selhání "černýho pásku" ze Shotokanu v obyčejný rvačce, kdy ho naprosto převálcoval nějakej zedník, kterej nikdy žádný BU / BS netrénoval. Pokud se člověk věnuje nějakému BU, tak by se měl opravdu učit bojovat a ne jen částečně + teoretizovat. Vymlouvat se na to, že s "bambulema" nejde tamto či ono je trochu... dětinské?

PS: Taky jsem kdysi cvičil karate... :wink:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » pon 09. čer, 2008 9:57

TongPo píše:převálcoval nějakej zedník, kterej nikdy žádný BU / BS netrénoval

Víš oni zedníci maj ruce velikej švih a přesnost je taky docela solidní. A vůbec celková síla. Kdo nezkoušel nahazovat zednickou lžící neuvěří. Umístit maltu v tom švihu na místo které chceš není legrace.
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 09. čer, 2008 9:57

TongPo píše:Taky jsem kdysi cvičil karate... :wink:

Těžko říct co to bylo..... ale Karate to nebylo určitě.

Takovej příklad s tim zedníkem je směšnej, já bych mohl vyprávět koho kde převálcoval Karatista.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » pon 09. čer, 2008 10:24

TongPo píše:......
Promiň, ale tohle je pro mě zase ono "píchání klacíkem do hov*a"... :? Někteří z vás karatistů často žijete v bláhové představě, že se vám podaří aktivně bojujícího soupeře, který se samozřejmě hýbe, trefovat s centimetrovou přesností a že ho "vyřešíte" jediným úderem... :roll: Řešíš "ideální" polohu ruky při úderu až do největších detailů, ale nemáš vyzkoušeno / netrénuješ to, aby ses vůbec do toho pohybujícího se soupeře nějak trefil! S oním "ideálním" provedením úderu s dokonalým zvládnutím vzdálenosti a dotočením ruky můžeš zmlátit tak akorát makiwaru, která se nebrání a je pořád na stejným místě. Sám jsem na vlastní oči viděl totální selhání "černýho pásku" ze Shotokanu v obyčejný rvačce, kdy ho naprosto převálcoval nějakej zedník, kterej nikdy žádný BU / BS netrénoval. Pokud se člověk věnuje nějakému BU, tak by se měl opravdu učit bojovat a ne jen částečně + teoretizovat. Vymlouvat se na to, že s "bambulema" nejde tamto či ono je trochu... dětinské?

PS: Taky jsem kdysi cvičil karate... :wink:

Nebylo to moc dlouho viď. Jen škoda, že si můj příspěvek nečetl pořádně, pak by sis ušetři spoustu času psaním výše uvedeného.
Pro tebe ještě jednou:

Ale pořád platí základní poučka. Můžeš svým tsuki zabíjet slony, ale pokud jej neumíš použít v pravý čas tak je ti to k ničemu.

Máš své tréninkové metody, kterým věříš tak se jich drž. O mých nevíš nic tak o nich nekecej. Téma bambulí jsem tady neotvíral, protože to neřeším. Pouze jsme Ginovi chtěl trochu poodhalit rozdíly v technickém provedení úderů bez toho abych řešil co je a není lepší..

RBR
Naposledy upravil RBR dne pon 09. čer, 2008 12:26, celkově upraveno 1
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pon 09. čer, 2008 10:26

RBR - clovece jak ty to delas, ze kdyz nekoho citujes, pripletou se ti tam uplne jiny jmena? Uz jsem si toho vsiml po druhe a ted, kdyz se to tyka me samotneho, tak se mi to nelibi :!:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » pon 09. čer, 2008 10:27

RUNAR píše:
TongPo píše:Taky jsem kdysi cvičil karate... :wink:

Těžko říct co to bylo..... ale Karate to nebylo určitě.

Takovej příklad s tim zedníkem je směšnej, já bych mohl vyprávět koho kde převálcoval Karatista.

To neřeš jinak se tu rozjede flame viděl jsem Pepa co dělá tamto dostal přes držku od tamtoho, který dělá to a to.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » pon 09. čer, 2008 10:31

Gino píše:RBR - clovece jak ty to delas, ze kdyz nekoho citujes, pripletou se ti tam uplne jiny jmena? Uz jsem si toho vsiml po druhe a ted, kdyz se to tyka me samotneho, tak se mi to nelibi :!:

Pokud si dobře vzpomínám tak jsem původně odepisoval na tvůj příspěvek, i když to nebylo přesně na co si se ptal. :D Nevím proč se čertíš nevidím, že bych tě někde pomlouval.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé