Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod Franz » pon 04. srp, 2008 16:49

Emiel píše:
Franz píše:Emiel napsal:
Tak s lidma mám stejný problém. V mém blízkém okolí mco cvičenců u nebo bs není a s lidmi, co nic necvičí už, po určitých zkušenostech, nechci trénovat a navíc se neuvěřitelně bojej.
Jinak na pořádný trénink teď nemám čas a halvně se nemůžu pořádně přemluvit. Polovinu protahování dělat nemůžu, protože mám stále v tahu koleno. Čekám jen než se vyléčí. Počítám, že od začátku nového školního roku, by se mi to mělo více uvolnit a měl by být čas :)

já si nemůžu vybírat mezi lidma jaky jo a jaký ne, u nich je spíš nejhorší jim vysvětlit aby mě praštili pořádně nebo praštili normálně jak by to udělali v boji, a navíc taky se mi kolikrát jim nechche psát abych je neotravova šak to asi znáš... aspon že přítel mí segry dělal thaibox, tak s nim cvičím, není to tak často, no ale jde to, ted si budu dělat panáka dřevěnýho. a z tou rozcvičkou též souhlasím taky se strašně dlouho protahuju.

jo no..NA térninku si zvyklej, že při nácviku techniky ti jí prostě řízne. Ne že zastaví útok pl metru před tebou... To se pak nemusíš bránit[/quote]

tak tak... a já mu furt říkám at mě mláti na místo který chci, ale on pak furt se ode mě oddaluje, nebo uhejbá a ubec co mě nejvic se**( sejří) je když provede uder, udělám chvat, skolim ho na zem a zeptam se ho, jestli tam byla vůle nebo jestli spadl sám... a kolikrát se mi zdá že řekne že tam byla vůle, jen aby se dělalo něco jinýho nebo se končilo
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emiel » pon 04. srp, 2008 17:04

Franz píše:
Emiel píše:
Franz píše:Emiel napsal:
Tak s lidma mám stejný problém. V mém blízkém okolí mco cvičenců u nebo bs není a s lidmi, co nic necvičí už, po určitých zkušenostech, nechci trénovat a navíc se neuvěřitelně bojej.
Jinak na pořádný trénink teď nemám čas a halvně se nemůžu pořádně přemluvit. Polovinu protahování dělat nemůžu, protože mám stále v tahu koleno. Čekám jen než se vyléčí. Počítám, že od začátku nového školního roku, by se mi to mělo více uvolnit a měl by být čas :)

já si nemůžu vybírat mezi lidma jaky jo a jaký ne, u nich je spíš nejhorší jim vysvětlit aby mě praštili pořádně nebo praštili normálně jak by to udělali v boji, a navíc taky se mi kolikrát jim nechche psát abych je neotravova šak to asi znáš... aspon že přítel mí segry dělal thaibox, tak s nim cvičím, není to tak často, no ale jde to, ted si budu dělat panáka dřevěnýho. a z tou rozcvičkou též souhlasím taky se strašně dlouho protahuju.

jo no..NA térninku si zvyklej, že při nácviku techniky ti jí prostě řízne. Ne že zastaví útok pl metru před tebou... To se pak nemusíš bránit

tak tak... a já mu furt říkám at mě mláti na místo který chci, ale on pak furt se ode mě oddaluje, nebo uhejbá a ubec co mě nejvic se**( sejří) je když provede uder, udělám chvat, skolim ho na zem a zeptam se ho, jestli tam byla vůle nebo jestli spadl sám... a kolikrát se mi zdá že řekne že tam byla vůle, jen aby se dělalo něco jinýho nebo se končilo[/quote]

To si prostě nevybereš. Proto je s necvičenýma lidma trénink o ničem.
- Mají strach
- Nejsou uvolnění a jsou příliš křečovití
- Přis ebemenším náznaku bolesti už ustupují
Never get into fights with ugly people because they have nothing to lose.
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Franz » pon 04. srp, 2008 18:44

4Emiel: hele je zbytečný to tady rozebírat, jiný to nebude... tohle je jeden z několikaseti důvodů, proč se těším na trenink za klukama do posilovny, täm to je o něčem jiným, ale máme tam i holku, a s tou nerad cvičím, prostě nemůžu s ní cvičit tak jak chchi já, protože prostě je mi proti srsti praštit ji, nedej bůh když to špatně vykryje můj uder:( :roll: :evil:
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emiel » pon 04. srp, 2008 19:04

Franz píše:4Emiel: hele je zbytečný to tady rozebírat, jiný to nebude... tohle je jeden z několikaseti důvodů, proč se těším na trenink za klukama do posilovny, täm to je o něčem jiným, ale máme tam i holku, a s tou nerad cvičím, prostě nemůžu s ní cvičit tak jak chchi já, protože prostě je mi proti srsti praštit ji, nedej bůh když to špatně vykryje můj uder:( :roll: :evil:

To k nám taky chodí jedna holka s tou zas cvičím hodně rád. Je to jiný než s chlapem. Navíc je to i větší zábava.
Ne jako, že byhc rád řezal do holek, to vůbec, ale je mi příjemější osobní styk s ženským pohlavým, že s mužským ;)
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emiel » pon 04. srp, 2008 19:07

double
Emiel
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Qilin » pon 04. srp, 2008 19:13

RUNAR píše:Tak včera jsme byli trochu potrénovat, z místních se účastnili:
Panda, Xiexie a Qilin.
Panda opět udělal pokrok, začíná si na mě dokonce vyskakovat :x
Qilin a Xiexie se neustále při sparringu tlemili což se podle mýho nedělá, navíc snad i chlastaj pivo 8) takže je chválit nebudu. :)

zdravím... včera to bylo vážně fajn... jen bych... s dovolením... :lol: :lol: upravila ten tvůj report...

ja se teda rozhodně netlemila při "sparringu", měla jsem co dělat, abych dohnala Zbyňka a aspoň se ho dotkla... a pokud vím, smál se on mě! :lol:

ale jinak to bylo hezké, poetické odpoledne a to společné koupání... :wink: :lol: :lol:
Qilin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Franz » pon 04. srp, 2008 19:14

Emiel píše:
Franz píše:4Emiel: hele je zbytečný to tady rozebírat, jiný to nebude... tohle je jeden z několikaseti důvodů, proč se těším na trenink za klukama do posilovny, täm to je o něčem jiným, ale máme tam i holku, a s tou nerad cvičím, prostě nemůžu s ní cvičit tak jak chchi já, protože prostě je mi proti srsti praštit ji, nedej bůh když to špatně vykryje můj uder:( :roll: :evil:

To k nám taky chodí jedna holka s tou zas cvičím hodně rád. Je to jiný než s chlapem. Navíc je to i větší zábava.
Ne jako, že byhc rád řezal do holek, to vůbec, ale je mi příjemější osobní styk s ženským pohlavým, že s mužským ;)

to zase jo, ale musí bejt pěkná :lol: když já se nemůžu soustředit když mám něco dělat v BU s holkou a sem nervozní strašně, i když sem viděl jakou dá ránu do box. pytle, což sem čuměl jak pero z gauče...
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Qilin » pon 04. srp, 2008 19:16

Emiel píše:
graver píše:
Emiel píše:Rád bych jel mno, jenže nevím, co tam budu jako půlroku cvičící pohledávat ;)

Fightit se mnou :wink:

Tak je prakticky jedno, od koh odostanu na prdel, ne? :D

Dělám tradiční BU a ot poěmrně obsáhlé, páč v tom mám zaměřené tréninky i na zbraně a jaksi mi vycházejí tréninky jen na jednou týdně..tkaže budu muset počkat pár let, než se mi to do tý krve dostane ;)

tyjo, půl roku! já tam půjdu po cca 1,5 měsící trénování! :lol: :lol: nebo snad 8O :?
Qilin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Qilin » pon 04. srp, 2008 20:22

ukropcany píše:Ale chlapci, už sa toľko nebojte... :D Ranařa vybavíme a potom to už len odpinkáme... :wink:

nevim teda jak chlapci, ale ja se nebojim... co se mi muze stat zejo... maximalne dostanu petadvacet.... do nosu :lol:
Qilin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Franz » pon 04. srp, 2008 20:31

hoši to budete mít žně když zvete Aikido a taiji :lol:
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pon 04. srp, 2008 21:36

Franz píše:hoši to budete mít žně když zvete Aikido a taiji :lol:

Proc? Jak vidno, tak jsou v pohode :wink: Nikdo tam nejde si neco dokazovat ...
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 05. srp, 2008 8:08

Jsou takový dobroty, nejlepší je loktem do holeně nebo do nártu a také kolenem do holeně to mám také velmi rád 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » úte 05. srp, 2008 9:24

ukropcany píše:Som si myslel... :lol: ale po pravde mal som na mysli niečo iné, napr. nabehnutie si na koleno, nechcená hlavička do brady po schytaní kolena a následnom narovnávaní sa, po kopnutí pushky do tela následný nechcený kop pätou do stehna, nacúvanie krížami do kľučky od dverí a tak... 8)

Vida, pánové jsou labužníci :twisted: :wink:
My tak máme zkušenosti s klouzající podlahou, pískovištěm atd.....
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Franz » úte 05. srp, 2008 9:54

xiexie píše:
ukropcany píše:Som si myslel... :lol: ale po pravde mal som na mysli niečo iné, napr. nabehnutie si na koleno, nechcená hlavička do brady po schytaní kolena a následnom narovnávaní sa, po kopnutí pushky do tela následný nechcený kop pätou do stehna, nacúvanie krížami do kľučky od dverí a tak... 8)

dobrý sou i vykrytý údery do ramene s následky úderem kloubky do klíční kosti, nebo do vyčnívajícího kloubu
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » úte 05. srp, 2008 9:58

Franz píše:
xiexie píše:

dobrý sou i vykrytý údery do ramene s následky úderem kloubky do klíční kosti, nebo do vyčnívajícího kloubu

Neboj, taky mám nějaké "chabé" zkušenosti. Například hlavou do stydké spony atd. Nic příjemného....
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 05. srp, 2008 10:15

ukropcany píše: ale po pravde mal som na mysli niečo iné

No tedy když mi bylo asi 13-14 let tak jsem už cvičil se staršíma kolegama .........a nějak mě klucí nešetřili, třeba taková rozkopnutá držka plná krve po mae-geri atd.
Potom se klucí bavili jestli ještě příjdu 8) Přišel jsem a za několik let jsem jim nakopal prdel no.
Ale tenkrát jsem hodně trénoval.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » úte 05. srp, 2008 10:25

RUNAR píše: .........a nějak mě klucí nešetřili, třeba taková rozkopnutá držka plná krve po mae-geri atd.

....A já jsem si pořád říkala proč se tak směješ :D Konečně to vím, to není úsměv, ale rozkopnutá držka.....no no jo joooooo
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Franz » úte 05. srp, 2008 10:49

xiexie píše:
Franz píše:
xiexie píše:

Neboj, taky mám nějaké "chabé" zkušenosti. Například hlavou do stydké
spony atd. Nic příjemného....

do ořechů to taky není žůžo. :wink:
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » úte 05. srp, 2008 10:57

Franz píše:
do ořechů to taky není žůžo. :wink:

A do kterých ?? Sorry mám dnes rýpavou.....:lol:

Obrázek
Obrázek