Franz píše:a toho čínskýho panáka bych chtěl taky, alespon něco podobnýho si vytvořit.... mám tu možnost dostat se ke dřevu... jen něco ideálního![]()
luen píše:Franz píše:a toho čínskýho panáka bych chtěl taky, alespon něco podobnýho si vytvořit.... mám tu možnost dostat se ke dřevu... jen něco ideálního![]()
a na co ti bude panak?
roza píše:Luen - panak ma spoustu vyuziti,treba ja si na toho svyho v obyvaku vesim veci po treninku - na nohu dam mokry slipy a fusekle,pres spodni ruku rucnik,na horni dve ruce povesim promoceny tricka.Bandaze davam uschnout ze zadu na ty konce rukou co couhaj a pytlovky mu polozim misto klobouku.Rukavice napichnu vedle tricek na ruce.Chranice holeni opru nastojaka.
Muzu doporucit!
Je to uplne nejlepsi vyuziti pro tenhle typ panaka,co jsem kdy videl....a ze jsem toho na panakovi videl uz dost.....![]()
![]()
![]()
roza píše:Luen - panak ma spoustu vyuziti,treba ja si na toho svyho v obyvaku vesim veci po treninku - na nohu dam mokry slipy a fusekle,pres spodni ruku rucnik,na horni dve ruce povesim promoceny tricka.Bandaze davam uschnout ze zadu na ty konce rukou co couhaj a pytlovky mu polozim misto klobouku.Rukavice napichnu vedle tricek na ruce.Chranice holeni opru nastojaka.
Muzu doporucit!
Je to uplne nejlepsi vyuziti pro tenhle typ panaka,co jsem kdy videl....a ze jsem toho na panakovi videl uz dost.....![]()
![]()
![]()
RUNAR píše:Masta:
Tak domluveno, kolik vlastně vážíš? Jen abych věděl do čeho jdu
masta_FN píše:RUNAR píše:Masta:
Tak domluveno, kolik vlastně vážíš? Jen abych věděl do čeho jdu![]()
I když těžší duel než s aktivním závodníkem Ukropem to asi nebude..... ale jeden nikdy neví že
hmm 110 hezkých kg
pucmaz píše:Do xboxeru jsem se nikdy nenavazel...
pucmaz píše:druss píše:no jasně hele a aleproč potom boxeři používají bandáže ???
Tot otazka... kdyz ti na ni ale odpovim, bude z toho flame na 20 stranek, hehe. Proste jsou to mekkoni
Toman píše:RUNAR píše:Masta:
Tak domluveno, kolik vlastně vážíš? Jen abych věděl do čeho jdu
Pokud se nepletu tak Masta je někde kolem metráčku
Myslím že ste se museli minout na tom svěťáku v Sambo v Praze
RUNAR píše:masta_FN píše:RUNAR píše:Masta:
I když těžší duel než s aktivním závodníkem Ukropem to asi nebude..... ale jeden nikdy neví že
hmm 110 hezkých kg
No tak utíkat opravdu nebudeš a do skříńky v šatně tě asi taky nezamknu, takže do toho musím jít no, ještě řekni že máš dluhatánský ruce a měříš 220cm
Já míval i 105 kg ale teď jsem na 85kg takže 25kg váhovej rozdíl![]()
Tomkins píše:Znám jednoho chlápka, co vyhrál mistrovství světa ve váze snad do 55 kilo (nebyl to box, ale kickbox). A nemám pochyb, že by dostal na lopatky lecjakýho dvoumetrovýho vyhazovače někde v klubu. Jednou mi dal takovej lowkick, že jsem týden nemohl pořádně došlapovat na pravou nohu. Čím lepší máš techniku, tím víc to toho druhýho bolí, ať je to kdokoliv.
Jednou někdo řekl: Každej boxer je nebezpečnej. Váhové kategorie existují jen proto, aby dva boxeři různé váhy nevypadali vedle sebe směšně.Asi to myslel tak, že je velký rozdíl mezi boxerem a "neboxerem", zatímco mezi dvěma boxery už je občas těžké rozhodnout o tom, kdo je lepší.
Jednou někdo řekl: Každej boxer je nebezpečnej. Váhové kategorie existují jen proto, aby dva boxeři různé váhy nevypadali vedle sebe směšně. Asi to myslel tak, že je velký rozdíl mezi boxerem a "neboxerem", zatímco mezi dvěma boxery už je občas těžké rozhodnout o tom, kdo je lepší.
RUNAR píše:masta_FN píše:RUNAR píše:Masta:
hmm 110 hezkých kg
No tak utíkat opravdu nebudeš a do skříńky v šatně tě asi taky nezamknu, takže do toho musím jít no, ještě řekni že máš dluhatánský ruce a měříš 220cm
Já míval i 105 kg ale teď jsem na 85kg takže 25kg váhovej rozdíl![]()
RUNAR píše:TongPo:
Když už jsme u toho tak kolik vážíš ty drobečku?
Franz píše:Tomkins napsal:Jednou někdo řekl: Každej boxer je nebezpečnej. Váhové kategorie existují jen proto, aby dva boxeři různé váhy nevypadali vedle sebe směšně. Asi to myslel tak, že je velký rozdíl mezi boxerem a "neboxerem", zatímco mezi dvěma boxery už je občas těžké rozhodnout o tom, kdo je lepší.
jj s tou nebezpečnosti sem rád že nejsem sám, můj švára, děsně chytrej dělal thaibox půl roku a když sme koukali na olimpijský ring, tak se smál boxerům do 48 kg a vejš, že vůbec to od nich nemůže bolet... vymluvit si to nenechal...
äsi si s ním zaspáruju
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 0 návštevníků