Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod Franz » pát 22. srp, 2008 12:02

a toho čínskýho panáka bych chtěl taky, alespon něco podobnýho si vytvořit.... mám tu možnost dostat se ke dřevu... jen něco ideálního :lol:

Obrázek
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pát 22. srp, 2008 12:07

Franz píše:a toho čínskýho panáka bych chtěl taky, alespon něco podobnýho si vytvořit.... mám tu možnost dostat se ke dřevu... jen něco ideálního :lol:

Obrázek

a na co ti bude panak?
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Franz » pát 22. srp, 2008 12:17

luen píše:
Franz píše:a toho čínskýho panáka bych chtěl taky, alespon něco podobnýho si vytvořit.... mám tu možnost dostat se ke dřevu... jen něco ideálního :lol:

Obrázek

a na co ti bude panak?

dyt se an tom dají aplikovat techniky... ale ted jak to tady s váma řeším tak asi zůstanu u stromů...
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod roza » pát 22. srp, 2008 12:19

Luen - panak ma spoustu vyuziti,treba ja si na toho svyho v obyvaku vesim veci po treninku - na nohu dam mokry slipy a fusekle,pres spodni ruku rucnik,na horni dve ruce povesim promoceny tricka.Bandaze davam uschnout ze zadu na ty konce rukou co couhaj a pytlovky mu polozim misto klobouku.Rukavice napichnu vedle tricek na ruce.Chranice holeni opru nastojaka.

Muzu doporucit!

Je to uplne nejlepsi vyuziti pro tenhle typ panaka,co jsem kdy videl....a ze jsem toho na panakovi videl uz dost..... :lol: :lol: :lol: :wink:
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jabberwocky » pát 22. srp, 2008 12:22

Franz píše:stromy alespon nenadávaj :D

Jó, to si myslel Macbeth taky... ;-)
Jabberwocky
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod masta_FN » pát 22. srp, 2008 12:34

RUNAR píše:Masta:
Tak domluveno, kolik vlastně vážíš? Jen abych věděl do čeho jdu :)
I když těžší duel než s aktivním závodníkem Ukropem to asi nebude..... ale jeden nikdy neví že 8)

hmm 110 hezkých kg :)
masta_FN
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Marty » pát 22. srp, 2008 12:39

roza píše:Luen - panak ma spoustu vyuziti,treba ja si na toho svyho v obyvaku vesim veci po treninku - na nohu dam mokry slipy a fusekle,pres spodni ruku rucnik,na horni dve ruce povesim promoceny tricka.Bandaze davam uschnout ze zadu na ty konce rukou co couhaj a pytlovky mu polozim misto klobouku.Rukavice napichnu vedle tricek na ruce.Chranice holeni opru nastojaka.

Muzu doporucit!

Je to uplne nejlepsi vyuziti pro tenhle typ panaka,co jsem kdy videl....a ze jsem toho na panakovi videl uz dost..... :lol: :lol: :lol: :wink:

:D
Martin Císař
Marty
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod luen » pát 22. srp, 2008 12:41

roza píše:Luen - panak ma spoustu vyuziti,treba ja si na toho svyho v obyvaku vesim veci po treninku - na nohu dam mokry slipy a fusekle,pres spodni ruku rucnik,na horni dve ruce povesim promoceny tricka.Bandaze davam uschnout ze zadu na ty konce rukou co couhaj a pytlovky mu polozim misto klobouku.Rukavice napichnu vedle tricek na ruce.Chranice holeni opru nastojaka.

Muzu doporucit!

Kdybys nekecal :lol: jinak koukam na ten obrazek toho panaka zde a musim rici, ze je celkem nestastne to ukotveni tela ... na fackovanou asi pohoda, ale jinak fakt jen asi na ty fusekle :lol:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » pát 22. srp, 2008 12:54

Pokud se nepletu tak Masta je někde kolem metráčku :lol:

Myslím že ste se museli minout na tom svěťáku v Sambo v Praze
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 22. srp, 2008 12:56

masta_FN píše:
I když těžší duel než s aktivním závodníkem Ukropem to asi nebude..... ale jeden nikdy neví že 8)

No tak utíkat opravdu nebudeš a do skříńky v šatně tě asi taky nezamknu :) , takže do toho musím jít no, ještě řekni že máš dluhatánský ruce a měříš 220cm 8)

Já míval i 105 kg ale teď jsem na 85kg takže 25kg váhovej rozdíl :roll: :D
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 22. srp, 2008 13:02

Týden nebudu na netu, zastupuje mě Panda 8) , Ukrop & TongPo tu určitě budou psát ty svoje velkohubý příspěvky :D a Panda mě zde bude hájit.
Díky Honzíku.

P.S. Kdyby si Honziku někdy už nevěděl jak dál tak to řekni trenérovi. :P
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pát 22. srp, 2008 13:04

pucmaz píše:Do xboxeru jsem se nikdy nenavazel...

Nenenenene! :P Z toho se nevykecáš, koukej:

pucmaz píše:
druss píše:no jasně hele a aleproč potom boxeři používají bandáže ???

:D Tot otazka... kdyz ti na ni ale odpovim, bude z toho flame na 20 stranek, hehe. Proste jsou to mekkoni :D

A co maj bejt ti měkkoni, co? 8) Tuhle urážku smyješ jen svou krví - na setkání bu vol. 4 v roce 2009... :twisted: To už budeš v Čechách, ne? :wink:
Naposledy upravil TongPo dne pát 22. srp, 2008 13:05, celkově upraveno 1
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 22. srp, 2008 13:04

Toman píše:

Pokud se nepletu tak Masta je někde kolem metráčku :lol:

Myslím že ste se museli minout na tom svěťáku v Sambo v Praze

Tam jsem se nějak minul i s Tomanem :D
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pát 22. srp, 2008 13:15

RUNAR píše:
masta_FN píše:

No tak utíkat opravdu nebudeš a do skříńky v šatně tě asi taky nezamknu :) , takže do toho musím jít no, ještě řekni že máš dluhatánský ruce a měříš 220cm 8)

Koukám Ranaři, že na tebe stojí frontu další supertíha... :twisted: Neboj, rozdíl 25 kg přece není tak moc... Tady máš duševní útěchu v podobě "rozlousknutí" problematiky váhových kategorií ze strany jednoho místního "experta":

Tomkins píše:Znám jednoho chlápka, co vyhrál mistrovství světa ve váze snad do 55 kilo (nebyl to box, ale kickbox). A nemám pochyb, že by dostal na lopatky lecjakýho dvoumetrovýho vyhazovače někde v klubu. Jednou mi dal takovej lowkick, že jsem týden nemohl pořádně došlapovat na pravou nohu. Čím lepší máš techniku, tím víc to toho druhýho bolí, ať je to kdokoliv.

Jednou někdo řekl: Každej boxer je nebezpečnej. Váhové kategorie existují jen proto, aby dva boxeři různé váhy nevypadali vedle sebe směšně. :wink: Asi to myslel tak, že je velký rozdíl mezi boxerem a "neboxerem", zatímco mezi dvěma boxery už je občas těžké rozhodnout o tom, kdo je lepší.

Tak vidíš, ty to zládneš... :twisted: :twisted: :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 22. srp, 2008 13:41

TongPo:
Když už jsme u toho tak kolik vážíš ty drobečku? :)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Franz » pát 22. srp, 2008 13:52

Luen: takovýho panáka jako je na obrázku bych nechtěl, byl jedinej co sem našel na google pod "Dřevěný panák"

udělal bych ho jinak, ale zůstanu u stromu u nás roztou takový hybrydní vodorovně tak mě to vyhovuje

Tomkins napsal:
Jednou někdo řekl: Každej boxer je nebezpečnej. Váhové kategorie existují jen proto, aby dva boxeři různé váhy nevypadali vedle sebe směšně. Asi to myslel tak, že je velký rozdíl mezi boxerem a "neboxerem", zatímco mezi dvěma boxery už je občas těžké rozhodnout o tom, kdo je lepší.

jj s tou nebezpečnosti sem rád že nejsem sám, můj švára, děsně chytrej dělal thaibox půl roku a když sme koukali na olimpijský ring, tak se smál boxerům do 48 kg a vejš, že vůbec to od nich nemůže bolet... vymluvit si to nenechal...

äsi si s ním zaspáruju :roll:
Franz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod masta_FN » pát 22. srp, 2008 14:02

RUNAR píše:
masta_FN píše:

Neboj jsem průměrné výšky :) ale jsem docela širokej, moje přednosti rozhodně nejsou v dlouhých rukách, šak poznáš
masta_FN
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod TongPo » pát 22. srp, 2008 14:19

RUNAR píše:TongPo:
Když už jsme u toho tak kolik vážíš ty drobečku? :)

To už je snad u supertíhy jedno, ne? :D Záleží ti snad na tom, jestli tě zmlátí do bezvědomí 105, 110 nebo 115 kg? :twisted: Ale že seš to ty - vážím něco málo přes metrák a měřím pouhých 183 cm... :wink: Jo a to "něco málo" docela kolísá, takže moji budoucí "zápasovou" hmotnost ti bohužel nemůžu prozradit... :lol:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 22. srp, 2008 14:43

Ty krávo, jeden 110 a druhej 115 kg to bude fakt heavy metál, ale já jsem z Karate zvyklej i na Death metál takže poho.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pát 22. srp, 2008 14:47

Franz píše:Tomkins napsal:
Jednou někdo řekl: Každej boxer je nebezpečnej. Váhové kategorie existují jen proto, aby dva boxeři různé váhy nevypadali vedle sebe směšně. Asi to myslel tak, že je velký rozdíl mezi boxerem a "neboxerem", zatímco mezi dvěma boxery už je občas těžké rozhodnout o tom, kdo je lepší.

jj s tou nebezpečnosti sem rád že nejsem sám, můj švára, děsně chytrej dělal thaibox půl roku a když sme koukali na olimpijský ring, tak se smál boxerům do 48 kg a vejš, že vůbec to od nich nemůže bolet... vymluvit si to nenechal...

äsi si s ním zaspáruju :roll:

:lol: Jenže já ten příspěvek pro Ranaře myslel ironicky = sranda, víš? To co napsal Tomkins je totiž pěkná hovadina :idea: Ono to i od těch lehoučkých boxerů teoreticky bolí (tedy jak koho), ale i když mohou mít špičkovou techniku, na KO nějaký těžký váhy to v 99% nestačí, přičemž ten například o nějakých 30 kg těžší boxer má takovou převahu v síle úderu, že toho lehčího prostě utluče. Zeptej se lukaskona - a že to je špičkovej profiboxer světový úrovně v lehké střední váze (do 71 kg), jestli by nastoupil do zápasu proti dobrýmu boxerovi těžký váhy, nebo dokonce supertíhy... :wink: V rámci "přátelského" sparringu si ovšem spolu můžou "bouchnout" libovolné váhové kategorie, neboť se v takovém případě jede jen zlehka technicky. :)
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé