player píše:Luen : ty si vazne myslis, ze kvuli kdejake malickosti pofofruju hned za "expertama" do Prahy, aby me zasvetili do spravneho kungfu?Tak to ses na omylu, stejne jako s par vecma, na ktere jsem te v diskusi upozrornil a ty misto abys uznal, ze jsi se proste spletl, coz je celkem lidske, tak zas klickujes o nejakem dohadovani a kdesi cosi.Ale co, kazdy at si udela obrazek sam.
Jses spatne vyspal, co? Za to ja nemuzu, jinak kdyz to beres takhle, tak jsi to mel napsat rovnou a nepsat, ze prijedes ... vubec sem to nemyslel tak, ze se musis s kazdym prdem vlacet do Prahy, ale kdyz si projevil zajem, tak jsem te pozval ... kdyz o to nestojis, tak to napis rovnou a nedelej "Zagorku"
Ja te preci do niceho nenutim, jen ti pripominam, ze z me strany problem neochoty neco ukazat, vysvetlit, dolozit ... neni a dokud budu schopen, tak ani nebude
Jestli je to "spravne" kung fu nebo neni asi zalezi na vkusu, ale je funkcni a to mi staci
A tvuj brekot nad tim, ze jsem neuznal tvuj argument ... hele ja dal kuzi na trh a jasne jsem nekolikrat napsal, ze neni problem, aby kdokoli nesouhlasi prisel a presvedcil me o opaku ... zase tolik se tady nehadam, abych to nestihal

A za tim jsem to ustal

Tak to asi takova hruza nebude
Uz davno jsem ti mohl prakticky dolozit ze si tady neplacam jatra atd ... Kdyz nemas koule na to aby ses presvedcil o tom, ze muj nazor je dolozen o prakticke zkusennosti, tak tady nefnukej, ze ti neco nechci priznat
Jinak by me osobne zajimalo cim jsme treba v tomhle vlaknu v nejakem rozporu??? Ty sis proste neuvedomil, ze nekdo umi a je schopen bouchat jinak nez tebe napadlo a mas z toho jeste nakonec nejake trauma nebo co?
Vazne nechapu o co ti jde? Jestli mas neco osobniho, tak to klido napis, ja to unesu

A jestli to bude moooc osobni tak muzes napsat SZ

Nechapu tvuj napad porad to nekam tlacit na silu do nejakeho sporu ... vzdyt ja se za nic neschovavam a ferove jsem ti nabidnul prijit k nam na trenal, na sparing, na trebas pratelske stekani ... a ty porad jedes a jedes a jedes tu svou pisnicku ...