luen píše:Sam ani nevim jak to bude se mnou

dnes jsem dobral antibiotika, sel jsem si zabehat a myslel jsem ze zdechnu ... prakticky od srpna s malejma pauzama marodim a nejak mi spadla fyza ... , ale nejak to udelam a aspon par kol dam

Nechce se mi pak celej rok poslouchat, ze jsem mekota

A vezmu jako posilu par kluku od nas ... at vas dorazi

Stárneš hochu, stárneš...

Ale nic si z toho nedělej - bude hůř!

Já loni na jaře dostal po mnoha letech nemarodění angínu, vymarodil jsem se, ale víc jak dva měsíce mi pak ještě haprovalo zdraví... Do práce jsem chodit mohl, sex v pohodě, procházky přírodou taky nevadily, jídlo mi chutnalo - ale jak jsem si dal zátěžovej trénink, začal jsem chrchlat, vyskočila mi teplota a byl jsem v pr****... A moje fyzička samozřejmě taky... Doktoři na mě jen zkoušeli experimenty s rozličnýma práškama, prej vleklej zánět hltanu, že to chce trpělivost...

Když už to trvalo fakt dlouho, vyházel jsem ty svinstva do popelnice a šel si zaběhat 10 km - buď bacily nebo já. Sice jsem málem zdechnul, ale tělo pochopilo, že to s tou sebedestrukcí myslím vážně a rozhodlo se konečně uzdravit...

Takže buď v klidu, v nejhorším se můžeš na setkání přihlásit do ligy veteránů (věk 35 + ) a bouchnout si se mnou jedno dvouminutový kolo, nikdo starší než my dva tam určitě nebude...

Ve večerní pitce ti však žádný úlevy tolerovat nebudu!

Já sám mám v plánu si bouchnout jen s pár lidma, nejsem žádnej extra technik, takže v přátelským oplácávání moc nevynikám... Boxuju s propracovanou taktikou "co nejde silou, jde ještě větší silou" a protože mi to funguje, nemám důvod to měnit...

Ale v přátelským sparringu holt zase pojedu "na půl plynu", přece je tam nezmasakruju, ne?

Rozcvičím se na střízlíkovi lukaskonovi, bouchnu si s Ukropem, otestuju, jak Panda v boxu pokročil, ty samozřejmě taky přijdeš na řadu a pak se uvidí...

S Ranařem moc nepočítám, toho Ukrop rozseká na kaši, prej už ho nebaví pořád číst ty jeho "silácký" příspěvky...

Tvý kluky přenechám mladším a Ukropovi, ten žere všechno...