Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod cudles » stř 17. zář, 2008 16:06

RUNAR píše:Cudles:
Takhle by to nešlo chlape jeden :)
Tvař se tady jako že jsi učil lučního koníka hopsat a krtka chodbičky v zemi hrabošit a veverušku po větvích skákat a oříšky na zimu skladovat, opeřence křídli správně třepotat. :D 8)
®e si k tobě chodí FBI a CIA pro informace a rady a taky pentagon ti volá co s mezinárodní situací atd. :)
Kapiš?

:lol: A co bych z toho mel? :lol: Docela trapas pak neco z toho dokazovat,obzvlast kdyz se nerad vykrucuju :lol:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 17. zář, 2008 16:11

Cudles:
A co bys jako chtěl dokazovat? :) To u těchto "znalostí" není za potřebí. 8)
Hlavně že je legrce :) 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » stř 17. zář, 2008 16:15

No jak myslis :lol:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

FBI a CIA

Příspěvekod lukaskon » stř 17. zář, 2008 17:50

cudles a RUNAR: Tak moment hoši o čem to mluvíte? Já si doteď myslel, že se tu bavím s odborníkama mě rovným. S FBI a CIA nemám samozřejmě nic společného, ale pro KGB a STB externě pracuju. Vy žádný takový šolich jako školení agentů, pořádání přeživších kurzů na severním pólu či Sahaře nepořádáte? Doufám, že máte aspoň povolení zabíjet, jinak se s váma už zahazovat nebudu ...
Lukáš Konečný
bývalý reprezentant ČR dnes profesionální boxer a částečně i trenér
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: FBI a CIA

Příspěvekod cudles » stř 17. zář, 2008 18:21

lukaskon píše:cudles a RUNAR: Tak moment hoši o čem to mluvíte? Já si doteď myslel, že se tu bavím s odborníkama mě rovným. S FBI a CIA nemám samozřejmě nic společného, ale pro KGB a STB externě pracuju. Vy žádný takový šolich jako školení agentů, pořádání přeživších kurzů na severním pólu či Sahaře nepořádáte? Doufám, že máte aspoň povolení zabíjet, jinak se s váma už zahazovat nebudu ...

a počítá se mezi extrémní kurzy prežití i téměř osm let pohybu v kruzích ,,energetiků" či lidí usilujících o vesmírnou harmonii(tedď nemyslím naše bývalé dojo,ale obecně většinu aikidoků)? :lol: :lol: :lol:
Jinak kdsyž už mluvíš o zahazování,mlj zaměstnavatel je Vatikánská rozvědka,a naše heslo je - Bůh tě vidí" :lol: :twisted:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod lukaskon » stř 17. zář, 2008 18:31

cudles píše: a počítá se mezi extrémní kurzy prežití i téměř osm let pohybu v kruzích ,,energetiků" či lidí usilujících o vesmírnou harmonii(tedď nemyslím naše bývalé dojo,ale obecně většinu aikidoků)? :lol: :lol: :lol:
Jinak kdsyž už mluvíš o zahazování,mlj zaměstnavatel je Vatikánská rozvědka,a naše heslo je - Bůh tě vidí" :lol: :twisted:

Doufám, že bůh nevidí ty žebra co jsem polámal a zuby co jsem povyrážel kamarádům při lehkém přátelském sparingu :lol:
Lukáš Konečný
bývalý reprezentant ČR dnes profesionální boxer a částečně i trenér
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » stř 17. zář, 2008 18:37

Vidí, pros za odpuštění :twisted: Jinak si říkám,jestli místo toho bejt naštvanej že mi nevyšel minulý a ani tento sraz co bude, nebude lepší bejt nakonec rád :lol:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » stř 17. zář, 2008 19:36

lukaskon píše:Doufám, že bůh nevidí ty žebra co jsem polámal a zuby co jsem povyrážel kamarádům při lehkém přátelském sparingu :lol:

Já jsem pohan, náš bůh války Perun se na mě za poškození nějakého toho křesťana při sparringu rozhodně nezlobí... :twisted:

PS: A na přeražený nosy jsi zapomenul? :lol:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » stř 17. zář, 2008 19:53

cudles píše:...Jinak si říkám,jestli místo toho bejt naštvanej že mi nevyšel minulý a ani tento sraz co bude, nebude lepší bejt nakonec rád...

Jo, někteří lidé mají prostě smůlu... :roll: Když se přiblíží konkrétní termín setkání bu.cz, tak jim do toho jako na potvoru vždycky něco vleze, jednou něco pracovního, pak zase zdraví... A oni pak píšou, jak je to hrozně sere, že nemůžou přijet a bla bla bla bla... :roll: Ale my opravdoví bouchači dávno víme, že tihle loseři nikdy nepřijedou, vždycky jim to nevyjde... :twisted:

PS: Netýká se těch, kteří to mají opravdu z ruky. Takovýho diablíka (pardon, teď vlastně marcelo) bych tam sice hrozně rád viděl, ale v tomto případě chápu, že trmácet se z "dálnýho východu" nějakých 700 km do Prahy (jedna cesta trvá cca 9 hodin autobusem nebo vlakem) jen kvůli pár kolům přátelskýho sparringu je hloupost... :(
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » stř 17. zář, 2008 20:02

TongPo píše:PS: Netýká se těch, kteří to mají opravdu z ruky. Takovýho diablíka (pardon, teď vlastně marcelo) bych tam sice hrozně rád viděl, ale v tomto případě chápu, že trmácet se z "dálnýho východu" nějakých 700 km do Prahy (jedna cesta trvá cca 9 hodin autobusem nebo vlakem) jen kvůli pár kolům přátelskýho sparringu je hloupost... :(

Kez by jen 9h, pred nedavnem jsem za diablikem/marcelom byl a trva to 10h :lol: ale je to fajn chalan a je sikovnej :wink:

Sam ani nevim jak to bude se mnou :( dnes jsem dobral antibiotika, sel jsem si zabehat a myslel jsem ze zdechnu ... prakticky od srpna s malejma pauzama marodim a nejak mi spadla fyza ... , ale nejak to udelam a aspon par kol dam :wink: Nechce se mi pak celej rok poslouchat, ze jsem mekota :evil: A vezmu jako posilu par kluku od nas ... at vas dorazi :lol:

Jinak s tema pohanama jsi me dostal, tak Perun s tebou :lol: :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 17. zář, 2008 20:13

ukropcany píše:4lukaskon - s ranařom už ani nekomunikuj, po 4.10. už nebude :D Strácal by si čas... :wink:

Bylo, nebylo za deseti horami a deseti lesami, městečko jménem polibsi :D
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 17. zář, 2008 20:20

Jinak fýza roste a roste 8) , měřím to přesně na běhacím pásu a to jsem ještě pro jistotu pár kilo přibral :)
Jeden pytel jsem zas rozmlátil, levou nohou(jsem ale pravák).
Rukavice už taky praskaj 8) asi do toho nebudu tak mlátit no :roll:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » stř 17. zář, 2008 21:01

luen píše:Sam ani nevim jak to bude se mnou :( dnes jsem dobral antibiotika, sel jsem si zabehat a myslel jsem ze zdechnu ... prakticky od srpna s malejma pauzama marodim a nejak mi spadla fyza ... , ale nejak to udelam a aspon par kol dam :wink: Nechce se mi pak celej rok poslouchat, ze jsem mekota :evil: A vezmu jako posilu par kluku od nas ... at vas dorazi :lol:

Stárneš hochu, stárneš... :P Ale nic si z toho nedělej - bude hůř! :twisted: Já loni na jaře dostal po mnoha letech nemarodění angínu, vymarodil jsem se, ale víc jak dva měsíce mi pak ještě haprovalo zdraví... Do práce jsem chodit mohl, sex v pohodě, procházky přírodou taky nevadily, jídlo mi chutnalo - ale jak jsem si dal zátěžovej trénink, začal jsem chrchlat, vyskočila mi teplota a byl jsem v pr****... A moje fyzička samozřejmě taky... Doktoři na mě jen zkoušeli experimenty s rozličnýma práškama, prej vleklej zánět hltanu, že to chce trpělivost... :? Když už to trvalo fakt dlouho, vyházel jsem ty svinstva do popelnice a šel si zaběhat 10 km - buď bacily nebo já. Sice jsem málem zdechnul, ale tělo pochopilo, že to s tou sebedestrukcí myslím vážně a rozhodlo se konečně uzdravit... :lol: Takže buď v klidu, v nejhorším se můžeš na setkání přihlásit do ligy veteránů (věk 35 + ) a bouchnout si se mnou jedno dvouminutový kolo, nikdo starší než my dva tam určitě nebude... :lol: Ve večerní pitce ti však žádný úlevy tolerovat nebudu! :twisted: Já sám mám v plánu si bouchnout jen s pár lidma, nejsem žádnej extra technik, takže v přátelským oplácávání moc nevynikám... Boxuju s propracovanou taktikou "co nejde silou, jde ještě větší silou" a protože mi to funguje, nemám důvod to měnit... :twisted: Ale v přátelským sparringu holt zase pojedu "na půl plynu", přece je tam nezmasakruju, ne? :D Rozcvičím se na střízlíkovi lukaskonovi, bouchnu si s Ukropem, otestuju, jak Panda v boxu pokročil, ty samozřejmě taky přijdeš na řadu a pak se uvidí... :wink: S Ranařem moc nepočítám, toho Ukrop rozseká na kaši, prej už ho nebaví pořád číst ty jeho "silácký" příspěvky... :twisted: Tvý kluky přenechám mladším a Ukropovi, ten žere všechno... :P
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » stř 17. zář, 2008 21:39

TongPo píše:
luen píše:Sam ani nevim jak to bude se mnou :( dnes jsem dobral antibiotika, sel jsem si zabehat a myslel jsem ze zdechnu ... prakticky od srpna s malejma pauzama marodim a nejak mi spadla fyza ... , ale nejak to udelam a aspon par kol dam :wink: Nechce se mi pak celej rok poslouchat, ze jsem mekota :evil: A vezmu jako posilu par kluku od nas ... at vas dorazi :lol:

Stárneš hochu, stárneš... :P Ale nic si z toho nedělej - bude hůř! :twisted: Já loni na jaře dostal po mnoha letech nemarodění angínu, vymarodil jsem se, ale víc jak dva měsíce mi pak ještě haprovalo zdraví... Do práce jsem chodit mohl, sex v pohodě, procházky přírodou taky nevadily, jídlo mi chutnalo - ale jak jsem si dal zátěžovej trénink, začal jsem chrchlat, vyskočila mi teplota a byl jsem v pr****... A moje fyzička samozřejmě taky... Doktoři na mě jen zkoušeli experimenty s rozličnýma práškama, prej vleklej zánět hltanu, že to chce trpělivost... :? Když už to trvalo fakt dlouho, vyházel jsem ty svinstva do popelnice a šel si zaběhat 10 km - buď bacily nebo já. Sice jsem málem zdechnul, ale tělo pochopilo, že to s tou sebedestrukcí myslím vážně a rozhodlo se konečně uzdravit... :lol: Takže buď v klidu, v nejhorším se můžeš na setkání přihlásit do ligy veteránů (věk 35 + ) a bouchnout si se mnou jedno dvouminutový kolo, nikdo starší než my dva tam určitě nebude... :lol: Ve večerní pitce ti však žádný úlevy tolerovat nebudu! :twisted: Já sám mám v plánu si bouchnout jen s pár lidma, nejsem žádnej extra technik, takže v přátelským oplácávání moc nevynikám... Boxuju s propracovanou taktikou "co nejde silou, jde ještě větší silou" a protože mi to funguje, nemám důvod to měnit... :twisted: Ale v přátelským sparringu holt zase pojedu "na půl plynu", přece je tam nezmasakruju, ne? :D Rozcvičím se na střízlíkovi lukaskonovi, bouchnu si s Ukropem, otestuju, jak Panda v boxu pokročil, ty samozřejmě taky přijdeš na řadu a pak se uvidí... :wink: S Ranařem moc nepočítám, toho Ukrop rozseká na kaši, prej už ho nebaví pořád číst ty jeho "silácký" příspěvky... :twisted: Tvý kluky přenechám mladším a Ukropovi, ten žere všechno... :P

Ok nejak to spachame :arrow: mladase nechame mladasum a veterani daji svou extra ligu :lol: Jsme cca stejne vahovky, tak to aspon nebude o vymluvach na svaly v klidu (tak ja rikam svejm spekum) ... popr. muzeme dat i nejake zapaseni jako judista duchodce si jiste jako ja rad zopaknes nejake chvaty :wink: Jen nesmime propadnout ringovou podlahou :lol: By se pak ostatni vymlouvali na diru v podlaze ...

Ale vis co, zitra pujdu vyhnat certa dablem, takze si dam par sprintu do kopce a uvidime ... kdybych uz nenapsal, tak jsem v LDN-ce :wink: A pak uz nezbejva nez starej dobrej fernet, ale drsone ... zadnou citronadu :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 17. zář, 2008 22:12

TongPo píše: Boxuju s propracovanou taktikou "co nejde silou, jde ještě větší silou" a protože mi to funguje, nemám důvod to měnit.... S Ranařem moc nepočítám, toho Ukrop rozseká na kaši, prej už ho nebaví pořád číst ty jeho "silácký" příspěvky....

Nevidíš si ani na příslovečnou špičku nosu :x
Stejně ale z tebe zbyde akurát jeden TongPo dvojdílný :)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » stř 17. zář, 2008 22:49

Hele a to teda vsici vazne minite utkani jen na zpusob K1/MT?
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Kmotr » stř 17. zář, 2008 22:58

player píše:Hele a to teda vsici vazne minite utkani jen na zpusob K1/MT?

:lol: :lol: :lol: 8)

Pokud tam budou i bratři Kličkové kteří mamince slíbili že spolu do ringu nepůjdou tak se pojede asi i klasickej BOX :lol:

Jo a budou tam k zapůjčení rukavice???Nic takového nemam :?
Nepřítel mého nepřítele je mým přítelem
Kmotr
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod luen » čtv 18. zář, 2008 0:58

Kmotr píše:

Pokud tam budou i bratři Kličkové kteří mamince slíbili že spolu do ringu nepůjdou tak se pojede asi i klasickej BOX :lol:

palcaky od mrazika :lol: :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Kmotr » čtv 18. zář, 2008 5:06

luen píše:
Kmotr píše:

palcaky od mrazika :lol: :wink:

No já mam doma jenom takový ty průhledný jak se s nima doktoři hrabou lidem v prde... :lol:

A pak ještě pletený od babičky na zimu,ale to asi nebude ono coo??? :? :lol: :lol: :lol:
Nepřítel mého nepřítele je mým přítelem
Kmotr
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Jendis » čtv 18. zář, 2008 8:10

Player se chce evidentně pomazlit a tulit....... :wink: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé