TongPo píše:Jendis píše:Chlapci..nebuďte hned vztahovační(Čudles

).....TongPo nemíří do těchhle vod......to směřovalo úplně,ale úplně jinam....

-teda,alespoň myslím....
Je tady,na BU.cz,hodně drsňáků a tlučhubů,kteří v okamžiku,kdy se "něco" koná,mizí....a měsíc/dva,dělají,že nejsou....
Samo, myslel jsem to obecně... Vždyť se tu fórum se zavedením tradice setkání bu.cz taky pěkně pročistilo...

®e se někdo hned ozval - jeho problém.

Ha!

Třeba ten někdo nemá čistý svědomí... Na vysokou se nastupuje v sobotu?

S tou vysokou jsem mluvil o minulém srazu, který byl tuším 24. září? Nepamatuji si co to byl za den, každopádně v ten den jsem měl buď zápis na vysokou,či první den. A nevidím důvod proč bych neměl mít čisté svědomí. Reagoval jsem tak, protože už když se dohadoval minulý sraz, byly podobné řeči. A za další, pokud si tady někdo myslí, že se jen vymlouvám, třeba ze strachu tam dojet, tak musím připomenout,jak už jsem tu někde psal, že o prázdninách jsme měli pár tréninků s jedním klukem co trénuje kickbox třetím rokem,a už od prvního tréninku jsem spárroval jak s ním, tak s ostatními co cvičili. Můj první opravdový sparring byl právě s tím kickboxerem, sice jsme zatím jeli jenom ruce,ale i tak jsem dostal pěknou nakládačku. Proto mě dokáže naštvat, když tu někdo začne psát o svědomí, a o looserech kteří stejně nepřijedou, v reakcích na mé příspěvky.
Gino: Letím v neděli, do Bournemouthu, 14 dní budu dopilovávat aj, zbytek cca do půlky ledna pracovat. A napevno pořítám s tím že tam budu i trénovat(záleží ale jakou budu mít pracovní dobu). Ale to už jsem tu psal,dokonce jsem dal odkaz na klub, kde bych tam rád trénoval, dával jsem to do fóra Muay thai.