Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod Jendis » čtv 18. zář, 2008 17:27

Klídek,Čudlíku.... :wink: Nebo tě klepne a nebudeš moci přijet..... :twisted: :lol: :lol:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » čtv 18. zář, 2008 19:29

cudles píše:S tou vysokou jsem mluvil o minulém srazu, který byl tuším 24. září? Nepamatuji si co to byl za den, každopádně v ten den jsem měl buď zápis na vysokou,či první den. A nevidím důvod proč bych neměl mít čisté svědomí. Reagoval jsem tak, protože už když se dohadoval minulý sraz, byly podobné řeči. A za další, pokud si tady někdo myslí, že se jen vymlouvám, třeba ze strachu tam dojet, tak musím připomenout,jak už jsem tu někde psal, že o prázdninách jsme měli pár tréninků s jedním klukem co trénuje kickbox třetím rokem,a už od prvního tréninku jsem spárroval jak s ním, tak s ostatními co cvičili. Můj první opravdový sparring byl právě s tím kickboxerem, sice jsme zatím jeli jenom ruce,ale i tak jsem dostal pěknou nakládačku. Proto mě dokáže naštvat, když tu někdo začne psát o svědomí, a o looserech kteří stejně nepřijedou, v reakcích na mé příspěvky.

Ale ale, se nám nerozčiluj pořád... :lol: Tvůj příspěvek (kterej jsem citoval) byl vhodně orientován na to, co jsem chtěl napsat, ale opravdu to nemusíš vztahovat na sebe, ber to víc obecně... :wink:

PS: To minulý setkání bu.cz vol. 2 bylo v sobotu 29.9.2007... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » čtv 18. zář, 2008 19:52

TongPo: S tím setkáním vol. 2 jsi mě dostal,i tenkrát jsem měl za to že je 24.9. 8O Nicméně, toho 29.9. kdy,ten sraz byl doopravdy,byla sice větší šance se zůšastnit,ale ve chvíli kdy dojíždíš,sice necelých 100 km,ale v pítek přijíždíš pravidelně pozdě večer, a v neděli večer se zas vracíš..nemluvě o tom, že v tu dobu prachy co jsem si vydělal nebo měl,šli z drtivé většiny na dopravu a stravu na koleji,a zbytek jde do slečny....ale zbytečné neúčast obhajovat, protože se většinou najde stejně někdo,kdo to bude pokládat za výmluvu.

Nicméně jsem se i ptal zda se v jiných termínech třeba nekoná podobný sraz(i menší třeba), a nikdo neodpověděl,takže asi nekoná...
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » čtv 18. zář, 2008 20:34

ukropcany : specialni pozadavky asi snad ani ne:)Jak psal Jendis, kdyz by se nenasel nekdo na spar v graplingovkach, tak ze by se mohlo aspon nake to valeni prubnout bez uderu/kopu.
Tudiz by dotaz mohl znit, esi se dostavi nejaci judiste, ci jiujitsiste:)

Jinak trosku offtopic, tento vikend, tedy od zitra do nedele je u nas vinobrani, kdyz byste mel nekdo nahodou cestu kolem, tak si pridte bouchnout do hrusky:D
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » čtv 18. zář, 2008 20:35

cudles píše:TongPo: S tím setkáním vol. 2 jsi mě dostal,i tenkrát jsem měl za to že je 24.9. 8O Nicméně, toho 29.9. kdy,ten sraz byl doopravdy,byla sice větší šance se zůšastnit,ale ve chvíli kdy dojíždíš,sice necelých 100 km,ale v pítek přijíždíš pravidelně pozdě večer, a v neděli večer se zas vracíš..nemluvě o tom, že v tu dobu prachy co jsem si vydělal nebo měl,šli z drtivé většiny na dopravu a stravu na koleji,a zbytek jde do slečny....ale zbytečné neúčast obhajovat, protože se většinou najde stejně někdo,kdo to bude pokládat za výmluvu.

Nicméně jsem se i ptal zda se v jiných termínech třeba nekoná podobný sraz(i menší třeba), a nikdo neodpověděl,takže asi nekoná...

Nekona ..., ale vol2 nebylo o penezich, bylo to u nas ve skole a bylo to bez vstupneho :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » čtv 18. zář, 2008 21:05

Luen:Je zbytečné to teď rozebírat, ale s těmi penězmi jsem to myslel jinak,spíše co se týče cesty, a poté nějaké ,,afterparty" kterou bych si nenechal ujít :lol: Jinak bych tohle téma nechal být,posledních pár měsíců jsem měl možnost malinko přičuchnout k základům kickboxu(některé věci jsme jeli i v rámci tréninků předtím),takže se soustředím spíš na to abych v UK si našel co nejvíce příležitostí zajít trénovat, nejlépe thai,ale už bych nepohrdl ani kickem,případně klas. boxem. A pokud čas(vzhledem k pracovní době), a peníze dovolí,pak v případě že jsou tréninky začátečníků na muay thai jednou týdně jak píší, tak bych současně chodil i na klas. box,větší možnost zlepšit ruce, a také víc tréninků :wink:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 18. zář, 2008 21:13

player píše:
Jinak trosku offtopic, tento vikend, tedy od zitra do nedele je u nas vinobrani, kdyz byste mel nekdo nahodou cestu kolem, tak si pridte bouchnout do hrusky:D

No to je příspěvek podle máho gusta :)

Jinak nějaký grappleři by přijít měli, i Fernando se prý příjde podívat, je to extraliga BJJ a na to co umí docela skromnej týpek 8)

Edit:
Překlepy
Naposledy upravil RUNAR dne pát 19. zář, 2008 8:14, celkově upraveno 1
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pát 19. zář, 2008 7:59

Ucrope a ty se taky uklidni!! :lol:

Nekdo ze slovace totiz zrejme cte tohle forum a pak ti vsichni rusej zapasy :lol: :wink:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 19. zář, 2008 8:30

ukropcany píše:4ranař - no... včera mi bol zrušený zápas budúci týždeň, takže už Ti ani Fernando nepomôže...

Héj to jsem ale rád Ukrope, netluču totiž pozápasové invalidy.
Takovou dobu se na to těším a nakonec to vyjde, to se často nestává :D

P.S:
Nový podpis, pěkný 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 19. zář, 2008 10:13

Gino píše:Ucrope a ty se taky uklidni!! :lol:

Nekdo ze slovace totiz zrejme cte tohle forum a pak ti vsichni rusej zapasy :lol: :wink:

:) ...... Ale já to Ukropovi určitě nezruším jedine co zruším bude Ukropova tělesná integrita. 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod roza » pát 19. zář, 2008 10:33

Ukrop - fakt super podpis :!: :wink:
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » pát 19. zář, 2008 10:36

ukropcany píše:4gino - to ale mal byť zápas v Čechách... :lol:

a kdes měl bouchat?
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Kmotr » pát 19. zář, 2008 10:59

RUNAR píše:
Kmotr píše:Jo a budou tam k zapůjčení rukavice???Nic takového nemam :?

Nechci ti do toho mluvit, ale jestli nejsi na rukavice VŮBEC zvyklej tak může pro tebe bejt ten sparring dost nepříjemnej.
No ale taky můžeš bejt v pohodě, nevím, taky jsem poprví v rukavicích hned bombil a šlo to fajn. 8)

No v rukavicích je v úderu ale uplně jiná síla-vždyt to musíš vědět jestli děláš Karate.Ale určitě musim dorazit už jen abych viděl konečně nějakej účinnej Shotokan když mě v mládí tak zklamal :? :wink:
Nepřítel mého nepřítele je mým přítelem
Kmotr
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Kmotr » pát 19. zář, 2008 11:02

jox píše:
Kmotr píše:Jo a budou tam k zapůjčení rukavice???Nic takového nemam :?

Hlavně si pořiď vlastní bandáže. Pak ti někdo rukavice možná půjčí.[/i]

Ještě bandáže kuli tomu kupovat :lol:

A to ani nebudou žádné diplomy a medaile...??? :lol: :lol: 8)
Kmotr
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Jendis » pát 19. zář, 2008 11:10

kua....tam bude lidí jako srač*k.......esli teda dojedou všici,co tady píšou,že dojedou..... 8O

4Luen....když vyjde čas....ehm....ťuknem si se zbraní???....zlehka....???
Naposledy upravil Jendis dne pát 19. zář, 2008 11:11, celkově upraveno 1
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 19. zář, 2008 11:10

Kmotr píše:No v rukavicích je v úderu ale uplně jiná síla-vždyt to musíš vědět jestli děláš Karate.Ale určitě musim dorazit už jen abych viděl konečně nějakej účinnej Shotokan když mě v mládí tak zklamal :? :wink:

Hm to tě nezklamal Shotokan ale něco co mělo tu nálepku, jinak já jsem takovej pokročilejší začátečník, jsou Shotokan pánové se kterýma bych těžko ustál jen jednu kombinaci, teda bez rukavic a ringových pravidel.

Tohle se v Čechách příliš neučilo, ale byli i výjimky, nikdy to nebylo úplně plošně špatný.

P.S: Bandáže jdou pro jednou nahradit v pohodě elastickýma obinadlama co prodávaj v lékarně 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Kmotr » pát 19. zář, 2008 11:15

RUNAR píše:
Kmotr píše:No v rukavicích je v úderu ale uplně jiná síla-vždyt to musíš vědět jestli děláš Karate.Ale určitě musim dorazit už jen abych viděl konečně nějakej účinnej Shotokan když mě v mládí tak zklamal :? :wink:

Hm to tě nezklamal Shotokan ale něco co mělo tu nálepku, jinak já jsem takovej pokročilejší začátečník, jsou Shotokan pánové se kterýma bych těžko ustál jen jednu kombinaci, teda bez rukavic a ringových pravidel.

Tohle se u nás příliš neučilo, ale byli i výjimky, nikdy to nebylo úplně plošně špatný.

Ale z čeho ty pánové těžej???TECHNIKA!!!
Kdysi sem chtěl pořád jezdit jen Kumite a pořád sem někoho otravoval že chci dělat kumite,závody atd.Byl tam ještě chlápek kterej cvičil pořád jen techniku a řikal mi vždycky-"časem ti to dojde"-a já se mu smál a chtěl sem sparingovat...On pořád cvičí prý techniku ale když mu někdo řekne o sparing tak de.Když sem ho viděl naposled...každýho DOSTAL!!!Pro řadu lidí dost nepochopitelný... :lol:
Kmotr
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod RUNAR » pát 19. zář, 2008 11:26

Kmotr:
Podle mě je to mnohem náročnější.Jenom technika a síla vůbec nestačí pokud nejsou koule.
A zas velký koule bez techniky a síly se nemaj jak projevit.
(Může bejt někdo kdo má nejvetší koule na světě ale když už nemůže dejchat a nebo nemá v úderu sílu nebo nic pořádnýho neumí pude rychle na prdel)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 19. zář, 2008 11:33

Ukrop:
Jasan že tréninkový metody se musej doplňovat, byla by to zase diskuze na 1000 stránek :)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jian » pát 19. zář, 2008 16:45

Jendis: pojdme radeji Luena zkouset spolecnymi silami premluvit, at se zucastni i toho "naseho" srazu.
Pro zacatek bych navrhoval pouzit jen nejake zcela mirne presvedcovaci/premlouvaci metody, jako napriklad vydirani a muceni. :twisted:
Jian
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé