cudles píše:S tou vysokou jsem mluvil o minulém srazu, který byl tuším 24. září? Nepamatuji si co to byl za den, každopádně v ten den jsem měl buď zápis na vysokou,či první den. A nevidím důvod proč bych neměl mít čisté svědomí. Reagoval jsem tak, protože už když se dohadoval minulý sraz, byly podobné řeči. A za další, pokud si tady někdo myslí, že se jen vymlouvám, třeba ze strachu tam dojet, tak musím připomenout,jak už jsem tu někde psal, že o prázdninách jsme měli pár tréninků s jedním klukem co trénuje kickbox třetím rokem,a už od prvního tréninku jsem spárroval jak s ním, tak s ostatními co cvičili. Můj první opravdový sparring byl právě s tím kickboxerem, sice jsme zatím jeli jenom ruce,ale i tak jsem dostal pěknou nakládačku. Proto mě dokáže naštvat, když tu někdo začne psát o svědomí, a o looserech kteří stejně nepřijedou, v reakcích na mé příspěvky.
cudles píše:TongPo: S tím setkáním vol. 2 jsi mě dostal,i tenkrát jsem měl za to že je 24.9.Nicméně, toho 29.9. kdy,ten sraz byl doopravdy,byla sice větší šance se zůšastnit,ale ve chvíli kdy dojíždíš,sice necelých 100 km,ale v pítek přijíždíš pravidelně pozdě večer, a v neděli večer se zas vracíš..nemluvě o tom, že v tu dobu prachy co jsem si vydělal nebo měl,šli z drtivé většiny na dopravu a stravu na koleji,a zbytek jde do slečny....ale zbytečné neúčast obhajovat, protože se většinou najde stejně někdo,kdo to bude pokládat za výmluvu.
Nicméně jsem se i ptal zda se v jiných termínech třeba nekoná podobný sraz(i menší třeba), a nikdo neodpověděl,takže asi nekoná...
player píše:
Jinak trosku offtopic, tento vikend, tedy od zitra do nedele je u nas vinobrani, kdyz byste mel nekdo nahodou cestu kolem, tak si pridte bouchnout do hrusky:D
ukropcany píše:4ranař - no... včera mi bol zrušený zápas budúci týždeň, takže už Ti ani Fernando nepomôže...
Gino píše:Ucrope a ty se taky uklidni!!![]()
Nekdo ze slovace totiz zrejme cte tohle forum a pak ti vsichni rusej zapasy![]()
RUNAR píše:Kmotr píše:Jo a budou tam k zapůjčení rukavice???Nic takového nemam
Nechci ti do toho mluvit, ale jestli nejsi na rukavice VŮBEC zvyklej tak může pro tebe bejt ten sparring dost nepříjemnej.
No ale taky můžeš bejt v pohodě, nevím, taky jsem poprví v rukavicích hned bombil a šlo to fajn.
jox píše:Kmotr píše:Jo a budou tam k zapůjčení rukavice???Nic takového nemam
Hlavně si pořiď vlastní bandáže. Pak ti někdo rukavice možná půjčí.[/i]
Kmotr píše:No v rukavicích je v úderu ale uplně jiná síla-vždyt to musíš vědět jestli děláš Karate.Ale určitě musim dorazit už jen abych viděl konečně nějakej účinnej Shotokan když mě v mládí tak zklamal![]()
RUNAR píše:Kmotr píše:No v rukavicích je v úderu ale uplně jiná síla-vždyt to musíš vědět jestli děláš Karate.Ale určitě musim dorazit už jen abych viděl konečně nějakej účinnej Shotokan když mě v mládí tak zklamal![]()
Hm to tě nezklamal Shotokan ale něco co mělo tu nálepku, jinak já jsem takovej pokročilejší začátečník, jsou Shotokan pánové se kterýma bych těžko ustál jen jednu kombinaci, teda bez rukavic a ringových pravidel.
Tohle se u nás příliš neučilo, ale byli i výjimky, nikdy to nebylo úplně plošně špatný.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník