Stay sharp
Onion

Drobcek píše:Jendis píše:Nemyslel jsem to zleTřeba já osobně jsem hodnotil podle toho,že znám pár lidiček,kteří v Magisteriu pravidelně cvičí.A taky jsem potkal lidičky,kteří se oháněli tím,že jsou bojovníky(nějaký stupeň? ) ve spolku SEBU.A neuměli ani pořádně stát,natož šermovat.......
Ahoj Jendisy,
Co se tyka titulu "Bojovnika" tak je to vykonnosti hodnost jedince, ktery splnil urcite podminky a jeho uroven sermu je na takove urovni, ze si zacina pestovat vlastni styl. Jedinym Bojovnikem, o kterem vim, ze se setkaval s verejnosti bez me pritomnosti je byvaly clen, ktery tento titul ziskal v lukostrelbe, ale v sermu byl porad na urovni zaka. Pokud si se setkal s kymkoli jinym, muzes mi rici jeho jmeno, urcite bych o tomto setkani vedel, a muzeme o tom podebatit, tedy v pripade zajmu.
Rad bych se te zeptal, kde je tva sermirska zakladna, pripadne na kterych mistech si se s nami setkal .... treba se zname. Diky a mej se pekne.
Onion píše:V Sitře se nějak druhými nezabýváme. Děláme vtipy na aikido a protěžujeme Magisterium. Toť vše![]()
Stay sharp
http://www.gunting.cz
Onion píše:To je pravda. To má ale hlubší kořeny a myslím, že většina lidí kteří dříve byli posměváčci se malinko korygujeStačí vzpomenout na jednu nejmenovanou školu (která se také profiluje jako sebeobrana a boj nožem) která si se Sitra Achrou domluvila fullkontaktní poměření a již na Sitra Achru neřekne jediného špatého slůvka. «ežko obviňovat někoho kdo ti nakopal zadek z nedostatku umu a techniky
![]()
Stay sharp
www.gunting.cz
Onion píše:dělá SEBU něco s nožíky?
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků