Wing Chun videa

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod hellas » sob 13. pro, 2008 15:26

A jak to souvisí s Wing Chun videama? 8O
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » sob 13. pro, 2008 18:46

danto píše:Mne sa na Rzounkovi a celom jeho MGW teame strasne paci jak maju patent na vsetko. Taktiez sa mi paci ze Rzounek bol so Svetozarom Prochotskym svojho casu jak dve hrdlicky kamarati najvacsi asi si mali vela co povedat nakolko kdo ho pozna vie ze Sveto je najvacsi wving tchun podvodik v strednej europe.Vrana k vrane sada. Rzounek vzdy hovori len to co sa mu prave hodi a jediny a najlepsi pravy styl je ten ktory prave cvici. Uvidime co dalsieho bude cvicit Rzounek o nejaky rok a co bude zase hovorit noveho jak.....Podstatne je ze je aktivny na internete kde odusevnene zije a robi si masivnu propagandu nonstop.

Hele anonymni "hrdino":

1) sifu tady nijak aktivne nevystupuje, jsou tady jini, kteri pisi mnohem vice, ale nevidim na tom nic spatneho, protoze od toho tento server je :idea:

2) na rozdil od jinych se neschovava za anonymniho nicka, ale je tu podepsan a musi si tudiz obhajit vse, co zde uvede :wink:

3) o patentu nemuze byt rec, protoze s wing chun je to vazne "trosku" jinak nez se vseobecne vi, ale to je o tom nebyt tluchuba, sebrat odvahu a letet do ciny. Kazdy ma moznost se presvedcit jak je to s wing chun v jeho domovine a ne jen prebirat bachorky odpadliku wt a pod...

4) co se tyka S. Prochotskeho, tak ani o tomhle nemas dobre inficko. Sveto za nim prijel sam a jejich spoluprace byla velmi, ale velmi kratka. To ja jsem se S.P. spolupracoval mnohem dele a ucil jsem jeho zaky nekolik roku ... vysledek asi zadny, ale to je jina story :!:

5) mimochodem cvicil si u S.P. tak to se asi zname a jak jsi na tom ty? Umis vic nez jen tlachat na tomto srv? U koho cvicis? Jakej mas progres? ... atd ...

6) ano, nekteri uvidi co bude dal, ale rozdil je v tom, ze nekdo na to bude porad jen koukat z velke dalky a muze max. krafat u piva a nebo sklenky borovocky ... a jini cvici a maji aktivni progres.

Jinak nechapu tvou osobni rovinu ... copak, ze ses po tolika letech probral z letargie a pises tady bludy o nejakem odusevnelem ziti na netu? Ma webove stranky jako kazdej jinej a nedoctes se tam nic o tom, ze by se jakymkoli zpusobem na kohokoli povysoval ... copak te zere synku?

Mimochodem jak uz napsal Hellas jsi OT a sem si vylevat srdicko, tak nejak nepatri. S osobnima problemama musis za odbornikem ... tusim ze se mu rika psychoterapeuti.
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » stř 17. pro, 2008 12:59

jak se dela legenda anebo Yip Man movie

http://www.ipman-movie.com/
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » stř 17. pro, 2008 16:35

danto píše:Mne sa na Rzounkovi a celom jeho MGW teame strasne paci jak maju patent na vsetko. Taktiez sa mi paci ze Rzounek bol so Svetozarom Prochotskym svojho casu jak dve hrdlicky kamarati najvacsi asi si mali vela co povedat nakolko kdo ho pozna vie ze Sveto je najvacsi wving tchun podvodik v strednej europe.Vrana k vrane sada. Rzounek vzdy hovori len to co sa mu prave hodi a jediny a najlepsi pravy styl je ten ktory prave cvici. Uvidime co dalsieho bude cvicit Rzounek o nejaky rok a co bude zase hovorit noveho jak.....Podstatne je ze je aktivny na internete kde odusevnene zije a robi si masivnu propagandu nonstop.

O.K. nechtel jsem reagovat, ale proste to nejde.

Sifu Rzounka znam osobne okolo 10let. Celych techto 10let trenuje MGWWCH.
Coz vsak nic nemeni na tom ze kdyz nekdo zmeni skolu, linii, tak je to proste normalni. Nikdy nikdo od MGW netvrdil, ze je to jediny pravy styl WCH. Naopak vyjadruje respek vsem cinskym mistrum wing chun, kteri si to zaslouzi a ver, ze jich neni malo. To co zde pises, je naprosto zcestne, promin.
Momentalne ziji ve Foshanu, coz je mesto v jizni Cine, ktere je mekou wing chun, v tomto meste meli skoly a zili lide jako Leung Jan a Ip Man a mnoho dalsich, dodnes stoji, bezbohazel vsak asi uz ne na dlouho, historicke budovy, kde tito, meli sve prvni skoly, kde wing chun vyucovali a pretvareli.
Jelikoz osobne navstevuji tato mista i se Sifu Rzounkem a potkavame ty, kteri wing chun zde v Cine zasvetili cely zivot, tak vim s jakym respektem k nim pristupuje. At jsou z nasi nebo jine linie. AT se mi jejich wing chu nlibi vice nebo mene, tak jsou to rozhodne skveli lide, kteri zasluhuji mou uctu.

Pokud jsi se ty tomu nenaucil, vazit si lidi, kteri doakazali neco vybudovat necemu venovat mnoho casu ve svem zivote a budovat a pristupovat k tomu podle sveho nejlepsiho svedomi, tak promin, ale je ztrata casu se pro priste k tvym prispevkum vyjadrovat.

Neni to o patentu na pravdu, je to o respektu tech, kteri si to zaslouzi. Pokud jsi ucinil spatnou zkusenost s jmenovanym Svetou Prochostskym, tak to je mi lito, ale sveho mindraku se nezbavis tak, ze budes kydat spinu na lidi, ktere jsi v zivote ani nepotkal.
Mel by jsi tedy zacit u sebe s tim, jak premyslet o tom, co delat, aby jsi znovu nemusel byt poucen lidmi jako je Sveto. Mozna muzes zacit tim, ze pujdes za nim a svuj pogled na vec reknes jemu do oci, takove je jednani zasluhujici respekt!
Pokud nedokazes projevit respekt lidem, kteri dokazali mozna jen o trosku vic nez ty sam, pak mi nezbyva nic, nez ti poprat at jeste potkas ve svem zivote mnoho takovych, kteri te podvedou a obelzou.

Have a great time.
Lukas Slavicek
WING CHUN - student Ivana Rzounka Sifu
&
HUNG SING CHOI LEI FAT - student Fatsaan Hung Sing Choi Lei Fat Gwon - Bun Sifu, Leung sifu, Yeung sifu
&
FATSAN BAK MEI - student Lin Hon Kit sifu
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » stř 17. pro, 2008 19:26

tak tenhle jednoprispevkovkej anynomni slint mi utekl, ale jak to tak znovu ctu, nema ani cenu reagovat, ani za to to nestoji. :evil: :roll:
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod mnich » stř 17. pro, 2008 21:23

-----------------------------------------------------------------------------P.Prochoskeho neznam a nevim vcem te podvedl?Vrana k vrane seda?Co tim chces rict!?Ze je muj sifu povodnik?!!!Taky mne neni jasne kde si muj sifu dela masivni reklamu?Respektuji stejne jako muj sifu nazor ostanich.Pokud nejni urazejici.Proto ze mne tvuj nazor urazi.tak bud konretni nebo drz usta!P,s podle tveho prispevku typuji ze jses nejaky mlady ucho.Jestli tomu tak nejni presto se nezlob ze ti tykam
mnich
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Boreas » stř 17. pro, 2008 22:15

Trochu odlehčím...

pm píše:jak se dela legenda anebo Yip Man movie

Tak Donnieho Yena jsem nikdy moc nemusel... Přišel mi jako takový "nedovařený" Jet Li, ale na tohle se těším, kdo ví, třeba ho ještě začnu mít rád :D
Klub nereálné sebeobrany
Boreas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » čtv 18. pro, 2008 0:54

Movie Ip Man

V Guangzhou byla premiera v nedeli. Videl jsem v TV porad, jak se to tocilo a mluvil s par lidma, co na premiere byli. Bude to, hlavne v Evrope, pokud pujdou vsichni, co kdy WCH nebo VT cvicili nebo cvici, kasovni trhak. Kazdopadne to ma se zivotem opravdoveho Ip Mana jen pramalo spolecneho :D
Lukas Slavicek
&
HUNG SING CHOI LEI FAT - student Fatsaan Hung Sing Choi Lei Fat Gwon - Bun Sifu, Leung sifu, Yeung sifu
&
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » čtv 18. pro, 2008 11:09

Jamamba píše:Movie Ip Man

V Guangzhou byla premiera v nedeli. Videl jsem v TV porad, jak se to tocilo a mluvil s par lidma, co na premiere byli. Bude to, hlavne v Evrope, pokud pujdou vsichni, co kdy WCH nebo VT cvicili nebo cvici, kasovni trhak. Kazdopadne to ma se zivotem opravdoveho Ip Mana jen pramalo spolecneho :D

:lol: tak ja se priznam, ze to ani videt nechci :wink: Uz vidim jak tam bude zachranovat cinu pred japoncikama a za par let bude yip man vniman jako bojovnik za lidska prava a osvoboditel ciny :lol: :lol: :lol:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » čtv 18. pro, 2008 17:34

pm píše:jak se dela legenda anebo Yip Man movie

zajímavě výtvarně řešený web.teda ta úvodní animace
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Boreas » čtv 18. pro, 2008 20:42

Jamamba píše:Movie Ip Man
Kazdopadne to ma se zivotem opravdoveho Ip Mana jen pramalo spolecneho :D

Nic jiného bych ani nečekal, když vezmeme třeba Fearless... taky tam z života Huo Yuan Jia bylo prdlajs.

Stejně se těším. Tyhle filmy se snaží točit aspoň trochu reálněji(tedy žádný Klan, Tygr a Drak a pod.)
Klub nereálné sebeobrany
Boreas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod tonglong » čtv 18. pro, 2008 23:37

Jeste pro "danto"
Je smutne, ze se tady poustis do Sifu Rzounka timto zpusobem. Vim, o tom internet je. Pokud by jsi chtel nekoho kritizovat, jiste by se jich naslo na ceske kung fu scene dostatecne, ale tady ses opravdu nepravem pustil do jednoho z nejlepsich ucitelu co tu jsou. Vis, ono je takove prislovi: "Kazdy osel dokaze skopnout chlivek, ale je potreba tesare aby ho postavil." Jen ti co nic nedelaji nikdy nic nepokazi. Mozna, ze az budes delat a ucit cinska BU tak dlouho jako Sifu Rzounek tak budes mluvit jinak.
Nevim kde, co a od koho jsi se ucil. Jiste je, ze respekt, uctu a "kung fu" te nenaucili.
George Husek
tonglong
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod hellas » stř 24. pro, 2008 11:07

Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » stř 24. pro, 2008 12:28

hellas píše:http://www.youtube.com/watch?v=YoN6f4y6lm0
8)

:lol:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » stř 24. pro, 2008 14:38

luen píše:
hellas píše:http://www.youtube.com/watch?v=YoN6f4y6lm0
8)

:lol:

co je na tom xmíchu :?:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » stř 24. pro, 2008 14:46

hellas píše:

Viz. ten komentar, ktery u toho videa je, jinak co je na wt vazneho? :lol: :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » stř 24. pro, 2008 15:05

luen píše:
hellas píše:

Viz. ten komentar, ktery u toho videa je, jinak co je na wt vazneho? :lol: :wink:

nezáviď a taky natočte nějaký pořádný demo ať sem přibudou další videjka 8)
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » stř 24. pro, 2008 15:44

Pokud to je mysleny jako vtipny, tak i me se to libi :lol:
Lukas Slavicek
&
&
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » stř 24. pro, 2008 17:45

hellas píše:nezáviď a taky natočte nějaký pořádný demo ať sem přibudou další videjka 8)

Ja to nechapu, takovej sikovnej ogar a porad ho bavi blbnout :lol: :wink: Nadel si k jezisku nejakej slusnej oddil Obrázek
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » čtv 25. pro, 2008 10:46

Lidičky, Jamambo, to už je 10 let co je Yiwyan žákem Wongnimyi? TEN ČAS LETÍ, hrůza! PS: ad ten žák Prechotskýho, Leungtinga a podobných sifů, ať žijí lidé, kteří se zastavili ve vývoji,setrvali v bludu a přesvědčeni o své jediné pravé ceste prožili svůj život nadarmo... :lol: Jinak hezké svátky. Pavela :wink:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...