Moderátor: pm
danto píše:Mne sa na Rzounkovi a celom jeho MGW teame strasne paci jak maju patent na vsetko. Taktiez sa mi paci ze Rzounek bol so Svetozarom Prochotskym svojho casu jak dve hrdlicky kamarati najvacsi asi si mali vela co povedat nakolko kdo ho pozna vie ze Sveto je najvacsi wving tchun podvodik v strednej europe.Vrana k vrane sada. Rzounek vzdy hovori len to co sa mu prave hodi a jediny a najlepsi pravy styl je ten ktory prave cvici. Uvidime co dalsieho bude cvicit Rzounek o nejaky rok a co bude zase hovorit noveho jak.....Podstatne je ze je aktivny na internete kde odusevnene zije a robi si masivnu propagandu nonstop.
danto píše:Mne sa na Rzounkovi a celom jeho MGW teame strasne paci jak maju patent na vsetko. Taktiez sa mi paci ze Rzounek bol so Svetozarom Prochotskym svojho casu jak dve hrdlicky kamarati najvacsi asi si mali vela co povedat nakolko kdo ho pozna vie ze Sveto je najvacsi wving tchun podvodik v strednej europe.Vrana k vrane sada. Rzounek vzdy hovori len to co sa mu prave hodi a jediny a najlepsi pravy styl je ten ktory prave cvici. Uvidime co dalsieho bude cvicit Rzounek o nejaky rok a co bude zase hovorit noveho jak.....Podstatne je ze je aktivny na internete kde odusevnene zije a robi si masivnu propagandu nonstop.
-----------------------------------------------------------------------------P.Prochoskeho neznam a nevim vcem te podvedl?Vrana k vrane seda?Co tim chces rict!?Ze je muj sifu povodnik?!!!Taky mne neni jasne kde si muj sifu dela masivni reklamu?Respektuji stejne jako muj sifu nazor ostanich.Pokud nejni urazejici.Proto ze mne tvuj nazor urazi.tak bud konretni nebo drz usta!P,s podle tveho prispevku typuji ze jses nejaky mlady ucho.Jestli tomu tak nejni presto se nezlob ze ti tykamdanto píše:Mne sa na Rzounkovi a celom jeho MGW teame strasne paci jak maju patent na vsetko. Taktiez sa mi paci ze Rzounek bol so Svetozarom Prochotskym svojho casu jak dve hrdlicky kamarati najvacsi asi si mali vela co povedat nakolko kdo ho pozna vie ze Sveto je najvacsi wving tchun podvodik v strednej europe.Vrana k vrane sada. Rzounek vzdy hovori len to co sa mu prave hodi a jediny a najlepsi pravy styl je ten ktory prave cvici. Uvidime co dalsieho bude cvicit Rzounek o nejaky rok a co bude zase hovorit noveho jak.....Podstatne je ze je aktivny na internete kde odusevnene zije a robi si masivnu propagandu nonstop.
Jamamba píše:Movie Ip Man
V Guangzhou byla premiera v nedeli. Videl jsem v TV porad, jak se to tocilo a mluvil s par lidma, co na premiere byli. Bude to, hlavne v Evrope, pokud pujdou vsichni, co kdy WCH nebo VT cvicili nebo cvici, kasovni trhak. Kazdopadne to ma se zivotem opravdoveho Ip Mana jen pramalo spolecneho
Jamamba píše:Movie Ip Man
Kazdopadne to ma se zivotem opravdoveho Ip Mana jen pramalo spolecneho
hellas píše:http://www.youtube.com/watch?v=YoN6f4y6lm0
hellas píše:
co je na tom xmíchu
hellas píše:nezáviď a taky natočte nějaký pořádný demo ať sem přibudou další videjka
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník