Genesis: jaj to jsi popsal trenink ktery by me taky odradil - nic ve zlym
- myslim ze kdyz uz clovek zacina behat, tak by se mel na to pripravit tak, aby to pro neho nebyl drasticky zazitek, na ktery bude doma u krbu jeste dlouho s husi kuzi vzpominat - ja bych treba zacal uz u obleceni - funkcni obleceni je sice prima, ale pro zacatecnika co nevi jestli vydrzi, je zbytecne drahe (jinak ja preferuju Saucony

) Tzn. lehke veci a vic vrstev (zadny maskace - nechapu jak se vtom da behat dlouha trat, teda pokud te nekdo nepovzbuzoval lehkym kulometem za zady) - teplaky, navrch sustakovku. Boty - tak Kanady urcite ne - jednak jsou tezky jak krava (a bezvadne se na ne lepi bahno, takze pak jsou jeste 5x tezsi) a druhak si znicis nohy a pater - kdyz uz investovat do behani, tak ze zacatku urcite boty (kvalitni se daj sehnat okolo 1200,- ve vyprodejich i mene)
motivace - delame to pro sebe ze ano, ale proc si beh nezprijemnit - ze zacatku je to vzdycky tezky, ale az se rozbehas tak zjistis ze beh je navykovy. Ja napriklad pouzivam pri behani mp3 prehravac, bez neho bych nevybehl - je to supr pomucka pro beh - hudba nabudi (nesmi se to ale prehnat)
3,5km za 22 minut je dost ostuda, ale neboj kdyz vydrzis, tak pocitis silny zlepseni vykonu